Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni și cum i-ar plăcea să-l cheme pe copil

Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni și cum i-ar plăcea să-l cheme pe copil

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunțat că este din nou însărcinată și urmează să devină pentru a treia oară mămică. Iată cum arată în luna a cincea, cu burtica la vedere!

A trecut aproximativ o lună și jumătate de când Adela Popescu a anunțat, în direct la Vorbește Lumea, că este din nou însărcinată. Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, se pregătesc să devină pentru a treia oară părinți. Din nou, în familia lor va veni un băiețel.

Adela Popescu a renunțat în această perioadă la rolul de prezentatoare a emisiunii de la Pro TV. A ales să stea acasă, să se ferească de orice pericole și să se asigure că sarcina va decurge până la final fără probleme. Este deja însărcinată în 5 luni, iar zilele trecute a postat pe InstaStory o fotografie cu burtica de gravidă la vedere.

 

”Le-am trimis prietenelor mele update la situație. 20 de săptămâni”, a scris ea în dreptul imaginii.

Adela Popescu nu a acumulat până acum, în sarcină, prea multe kilograme. Cu siguranță, se va recupera rapid după naștere, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalți doi copii.

Radu Vâlcan și Adela nu s-au hotărât încă asupra numelui pe care îl va purta bebelușul lor. Știu însă că își doresc ca numele celui mic să înceapă cu „A”. Regulă de la care de altfel nu s-au abătut nici la primii doi copii: Andrei (2 ani) și Alexandru (4 ani).

În direct la Vorbește Lumea, vedeta a dezvăluit că două nume preferate ar fi Aurel și Anton. Cu toate astea, nu este încă nimic bătut în cuie și mai au aproximativ 4 luni pentru a se hotărî asupra numelui pentru cel mic.

Sursa: agentiadepresamondena.com

 

Adaugă comentariu