Cum au sărbătorit și ce mesaje şi-au transmis vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor

Cum au sărbătorit și ce mesaje şi-au transmis vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor sau Ziua Sfântului Valentin, marcată la nivel global pe 14 februarie, este ziua în care oamenii de pretutindeni îşi arată afecţiunea şi îşi trimit felicitări, flori ori bomboane, alături de mesaje de dragoste. Nici vedetele din România nu au pierdut ocazia de a-şi face declaraţii de iubire, în văzul lumii, pe reţelele sociale.

Smiley a publicat o fotografie, în care apare alături de Gina Pistol, şi un mesaj de Ziua Îndrăgostiţilor. „Cină romantică şi unicorni de Valentine’s day", este mesajul care însoţeşte imaginea.  Smiley şi Gina vor deveni în curând părinţi. Cei doi au fost până de curând foarte discreţi în legătură cu relaţia lor. Prezentatoarea TV Anca Serea demonstrează că poate exista romantism chiar şi într-o casă plină de copii. De Ziua Îndrăgostiţilor, a evadat împreună cu soţul ei, cântăreţul Adi Sînă, la un conac din apropierea Bucureştiului, unde au petrecut o noapte romantică, în doi.   

 

„Sâmbătă, după jurnal, am dus copiii cei mici la mama, cei mari au rămas acasă, iar noi am venit la un centru spa. Acum lenevim în pat, apoi ne vom petrece ziua cu masaj şi răsfăţ. Ne întoarcem spre după-amiază, că avem teme de făcut”, a mărturisit Anca Serea. 

Vedeta spune că romantismul poate exista într-un cuplu chiar şi după mulţi ani, chiar şi după ce apar copiii, dacă există puţină "organizare". „Noi avem acest obicei ca o dată pe săptămână să facem ceva pentru noi: ieşim la cină, ne facem diverse cadouri şi surprize, sau ne punem un film şi le explicăm celor mici că acela e timpul nostru. Şi pentru ei e important să ştie că părinţii lor se iubesc, se respectă; în plus, învaţă să fie mai independenţi. E un mit acela că dacă apare copilul dispare romantismul. Secretul unei căsnicii de lungă durată stă la femeie şi se bazează pe înţelegere, suport, dragoste, disponibilitate, comunicare. Noi an de an petrecem împreună Valentine’s Day. Iar săptămâna trecută am împlinit 10 ani de relaţie”, mai spune Anca Serea.Cântăreaţa Andreea Bănică şi-a mărturisit şi ea dragostea pentru întreaga ei familie, printr-o serie de fotografii de Valentine's Day. „Îi iubesc până la cer şi înapoi", a transmis cântăreaţa. Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună doi copii. „Iubiţi-vă şi fiţi iubiţi. Happy Valentine's Day", a mai transmis Andreea Bănică. 

 

„Dragostea merită sărbătorită întotdeauna, ori de câte ori avem ocazia", e de părere şi cântăreaţa Mira, care a publicat pe Instagram imagini cu iubitul ei, din vacanţa exotică petrecută în Zanzibar. „Ziua Îndrăgostiților? Sărbătorim, de ce nu? Așa cum sărbătorim și ziua în care ne-am cunoscut, ziua în care ne-am spus că ne iubim, ziua în care ne-am căsătorit, zilele în care am devenit părinți lui David și ai Evei... Iubirea merită sărbătorită des, iar sentimentele trebuie mărturisite. Cătălin, te iubesc!”, a mărturisit Andra.

 

Antonia a primit un cadou superb de la Alex Velea și a publicat o fotografie cu mesajul: „Te ador! @iamvelea #happyvday”

 

„45/365 Așa arată Valentine's Day la noi acasă. E suuuper romantic. Mie îmi atârnă o inimă de gât, mâncăm ciocolată, ascultăm un vinyl cu Johnny Cash, și nu stăm locului o clipă. E o frăsuială continuă în casă, încât Radu nu a reușit să facă nici o fotografie nemișcată. Dar până la urmă, așa mișcată și prost încadrată cum e, fotografia aceasta dezvăluie cel mai bine atmosfera din casa noastră în această seară. E #valentinesday într-o familie cu doi copii mici. E perfect pentru noi, căci e #iubireinfinita”, a mărturisit Dana Rogoz.

Sursa: Instagram.com, adevarul.ro

Adaugă comentariu