Prezentatorul Dan Negru despre sarcină, naștere, copii: Am făcut mulți ani show-uri cu copii și am văzut mulți părinți exagerați

Prezentatorul Dan Negru despre sarcină, naștere, copii: Am făcut mulți ani show-uri cu copii și am văzut mulți părinți exagerați

Un alt bărbat, alt tată și alte opinii la aceeași rubrică: Bărbații despre sarcină, naștere și copii. Pe el îl cunosc toți telespecatorii din România și Republica Moldova, dar aproape deloc pe mama copiilor săi. Dan Negru, cel mai apreciat prezentator de televiziune, lider al audiențelor, a ales mai mereu să-și țină familia în spatele camerelor de vederi. Și dacă el te provoacă să „te pui cu blondele”, atunci Odoraș l-a provocat să se pună cu întrebările pentru tați. Ne bucurăm că răspunsurile lui nu s-au rezumat la „Da sau Nu”, aidoma show-ului ce-l prezintă la noi în țară, dar și mai mult că modestia și discreția lui vor fi calități moștenite și de cei doi copii ai săi cu siguranță. Și e de bine!

Tot mai des femeile recurg la metode cât mai originale pentru a-i spune soțului că vor avea un copil. Codruța, soția prezentatorului, nu a făcut-o, or, originalitatea ades poate însemna anume simplitate.

„Fără tam-tam ca-n filmele americane. Simplu: „Așteptăm un copil!”. Așa ne-am bucurat când a venit primul. Avem doi, un băiat și o fată, dar anunțul a fost firesc și normal în ambele cazuri. Nimic spectaculos!”, ne spune Dan Negru.

Codruţa este un medic stomatolog de succes, iar din anul 2006 este doamna Negru. Cei doi formează un frumos cuplu, iar sarcinile au decurs atât de firesc, încât tăticul Dan se pare că nu prea a fost asaltat de pofte ori capricii speciale.

„Soția mea e medic și a fost la serviciu până cu câteva zile înaintea nașterii, așa că nu am resimțit sarcina ca pe ceva special. Ba chiar îmi amintesc că prin luna a 4-a am ajuns în America unde am stat vreo 2 săptămâni, pe alt fus orar și pe alte obișnuințele culinare. Totul a fost ok”, relatează tăticul.

Și dacă mulți afirmă că în perioada de sarcină femeia are nevoie de o atenție specială și din partea soțului, iar bărbatul e nevoit să țină cont de anumite „trebuie” ori „nu trebuie”, Dan ne spune următoarele: „Bărbatul trebuie să fie un om normal. În rest, nimic special. Restul e marketing de vânzări”.

A asista nașterea sau a nu asista nașterea? E noua dilemă a tăticilor, poate chiar trend printre ei. Prezentatorul nu a făcut-o nici în primul, și nici în al doilea caz, dar alegerea îi aparține fiecăruia, ne spune el. „Mi-e indiferent. Eu nu am stat în sala de naștere. Dar, fiecare cum crede”.

Se tot vorbește despre acel moment sublim când mămica își ține în brațe pentru prima dată copilul, dar care o fi fost emoțiile în acele clipe pentru tăticul Dan? „Nici Shakespeare nu poate să descrie emoții cu precizie, dar eu, un biet moderator de televiziune?!”.

Daria şi Bogdan se bucură de niște părinți minunați, e lucru cert, iar educația și lecțiile ce le primesc zilnic cu siguranță vor crește în ei oameni adevărați. „Sper să fie oameni curați la suflet, liniștiți și blânzi. Viitorul e al acelor care au inimă. În generația lor, minte vor avea toți”.

Cum ziceam mai sus, atât în Moldova, cât și în România, oamenii îl cunosc și îl admiră pentru show-urile ce le moderează ca nimeni altul, însă mai puțin îl cunoaștem în calitate de tată. Cum o fi fiind acesta? „Sunt un tată normal, așa cum a fost și tatăl meu. Nimic exagerat. Am făcut mulți ani show-uri cu copii și am văzut mulți părinți exagerați. Încerc să învăț din greșelile altora”.

Lucrează mult, pentru a demonstra inclusiv copiilor că e posibil să faci bani cinstit și prin ceea ce cu adevărat îți place, dar cu siguranță lasă timp și activităților de familie. „Copiii mei sunt încă mici, 6 și 8 ani, așa că acu’ avem activități neînsemnate. Deși, Dara a început școala și aia îmi dă și mie bătăi de cap”.

Formează o familie frumoasă și poate e chiar mai bine că aleg să nu-și afișeze public prea des viața personală, ci simplu, cresc și trăiesc după principii frumoase.

„Am fost pacientul profesorului Țurcanu când eram copil, unul din cei mai mari pediatri români din toate timpurile, și el o sfătuia pe mama să fie cu mine o mamă liniștită cu activități normale. Așa a fost. Așa încercăm și noi să fim”.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu