Două luni de fericire pentru bloggerița Daniela Culev

Două luni de fericire pentru bloggerița Daniela Culev

De când a devenit mămică, Daniela Culev nu încetează să-și surprindă admiratorii cu poze emoționante în care apare fiul ei, Marius. Bloggerița este o mămică foarte activă și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de odorașul ei.

S-au împlinit două luni de când Daniela Culev a adus pe lume primul ei copilaș. Cu această ocazie, bloggerița a hotărât să-și ducă pentru prima dată băiețelul într-o călătorie la Iași.

„Prima excursie la Iași împreună cu micuțul nostru călător. Au trecut deja 2 luni fericite”, anunțase bloggerița prin intermediul unei postări publicată pe o rețea de socializare.

Cert este faptul că Daniela Culev se bucură din plin de momentele trăite alături de fiul ei, motiv pentru care în ultima perioadă nu mai este atât de activă pe blog. Totuși, aceasta a găsit câteva minute libere pentru a le povesti internauților despre cât de mult adoră plimbările în aer liber.

„Am fost atât de „debranșată” de la blogging în ultima vreme, încât, aproape că am uitat cum funcționează! Dar am avut un motiv întemeiat: Nașterea minunii mele! MARIUS – scumpul nostru BĂIEȚEL! 

Plimbările cu micuțul meu sunt bucurie curată și încerc să ies la aer cât de mult pot pe parcursul săptămânii. Tocmai plimbările îi ajută să fie puternici, sănătoși și rezistenți. Mai mult, sunt esențiale pentru un somn bun!”, a scris proaspăta mămică pe blog.

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu