Elena Bivol și-a botezat fetița și a făcut publice primele imagini cu chipul Elisei

Elena Bivol și-a botezat fetița și a făcut publice primele imagini cu chipul Elisei

Aștepatrea a luat sfârșit pentru creatoarea de modă Elena Bivol. Astăzi, tânăra mămică și-a botezat fetița, iar în aceste momente sărbătorește cumetria Elisei în compania celor mai apropiate persoane.

Elena Bivol sărbătorește astăzi unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. Elisa, fiica designerului, a primit Taina Sfântului Botez. Tot astăzi, Elena Bivol, împreună cu soțul ei, au organizat și cumetria micuței. Anterior Elena Bivol, a mărturisit pentru Odoraș că va sărbători încreștinarea micuței Elisa într-un restaurant de lux din capitală și într-un cerc restrâns de prieteni, mai exct micuța are numai 5 nani de botez, așa cum și-au dorit părinții. 

 

Cum era de așteptat, tânăra mămică a ales să poarte la acest eveniment special două rochii create chiar de ea, una neagră, iar alta albă, ambele ținute au scos în evidență formele sale frumoase. Cât despre rochița fiicei sale, Elena Bivol a ales una albă din comerț, ornamentată cu trandafiri. Atât ținutele Elenei Bivol, cât și cea a fiicei sale au fost asortate cu coronițe din flori.

 

Tot astăzi, designerul a arătat pentru prima dată chipul fetiței. Fiind o mămică superstițioasă, Elena Bivol, timp de mai bine de 5 luni a ascuns chipul micuței. Deși aceasta posta foarte des fotografii în compania în fiicei sale, de fiecare dată creatoarea ascundea fața Elisei. Astăzi, după încreștinare, Elena Bivol a decis să afișeze public fața fetiței. Din poze se vede că Elisa seamănă leit cu tatăl ei, Tudor, cel care mereu are grijă să-și alinte fetele cu flori și cadouri inedite.

Fericiții părinți, au ales-o în calitate de moderatoare la cumetria Elisei pe jurnalista Lilu, cea care le-a fost alături și în seara nunții.

„Anul trecut am prezentat nunta lor, azi... cumătria. Faceți cunoștință cu micuța Elisa, o minunăție de fetiță. Mulțumesc, Elena Bivol și Tudor, să o creșteți frumos pe Elisa”, acesta a fost mesajul jurnalistei publicat pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu