Exclusiv: Jurnalista Cristina Cojocaru și-a botezat odorașul!

Exclusiv: Jurnalista Cristina Cojocaru și-a botezat odorașul!

Fericirea ei nu mai are limite, de când a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, prezentatoarea știrilor sportive de la Moldova Sport, Cristina Cojocaru, se declară mai împlinită și realizată ca niciodată. Recent jurnalista și-a botezat fiica și ne-a oferit detalii exclusive despre marele eveniment din viața ei și despre cum se descurcă jucând cel mai important rol din viața unei femei.

În luna octombrie a anului trecut jurnalista Cristina Cojocaru a devenit mamă pentru prima dată. Astăzi fiica ei, pe nume Nicole, împlinește deja 4 luni, iar cu această ocazie proaspăta mămică a hotărât să ne povestească despre minunea din viața sa.

De când am devenit mamă, parcă m-am renăscut. Viața este mult mai frumoasă, mai colorată și mai luminoasă datorită fetiței noastre, care doar cu un zâmbet reușește să ne facă să zâmbim și să fim fericiți.

Am uitat deja cum era viața mea dinainte… am uitat ce înseamnă să lenevești dimineața în pat, am uitat ce înseamnă să dormi noaptea întreagă sau să ieși seara în oraș și să nu te grăbești să revii acasă. Este greu să rezumi în câteva cuvinte cum e să fii mamă... este extraordinar! Cred că toate femeile care au trecut prin acest sentiment îmi vor da dreptate, cu siguranță împărtășesc și ele aceleași gânduri.

Nicole e un copil minunat, este foarte liniștită... Micuța este cea care ne-a adus armonie în cuplu, maturitatea în viața personală și inspirație în ceea ce fac zi de zi.

 

Pe 21 ianuarie a avut loc botezul și o mică petrecere la restaurant cu cei 22 de nași de botez. Pe fetiță am botezat-o cu numele creștin Nica, iar în acte este înregistrată Nicole. Am ales acest nume în cinstea tatălui, care poartă numele Nicu. Cumetria planificăm să o facem vara aceasta cu mai mulți invitați, atunci și fetița va fi mai măricică.

Încă nu am revenit la muncă, deoarece vreau să petrec cât mai mult timp cu fetița mea, plus la toate că o alăptez și e mai dificil. Însă primăvara o să revin la TV, mi-i dor deja de pupitrul știrilor. Însă atunci când vreau să ies undeva ca să am un moment de respiro mă ajută bona.” 

 

Întrebată datorită cărui fapt reușește de fiecare dată să arate atât de bine, Cristina ne-a spus că nu este vorba de niciun secret și că nu ține diete, doar că atunci când dispune de timp merge la înot. 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu