Fiica Andrei împlinește astăzi 3 anișori. Iată cum a fost la petrecere!

Fiica Andrei împlinește astăzi 3 anișori. Iată cum a fost la petrecere!

Sărbătoare mare în familia Andrei! Astăzi fiica acesteia și a lui Cătălin Măruță împlinește trei anișori. Încă de la primele ore ale dimineții, pe lângă tort, cadouri și flori, fericiții părinți i-au dedicat fiicei și mesaje emoționante de felicitare.

A devenit o tradiție pentru vedetele din întreaga lume să-și împărtășească cele mai frumoase emoții cu prietenii virtuali. La rândul lor, Andra și Cătălin Măruță nu au ezitat să-i scrie fiicei lor, Eva Maria Ioana, mesaje speciale cu ocazia zilei de naștere și să arate întregii lumi cât de mândri și fericiți sunt de minunea din viața lor.

„La mulţi ani Eva! Eşti plină de viaţă, iubitoare, atât de fericită, dar şi puternică şi hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimeşti în fiecare zi. Trece repede timpul şi parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibăreşti în braţele mele şi să alergi după David. Te iubesc!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram.

 

„Te privesc și încerc să îmi dau seama când a trecut timpul. 3 ani de bucurie, de râsete, de energie... La mulți ani, Eva! Te iubesc!”, a scris Cătălin Măruță.

 

Ziua Evei Maria Ioana este oficial astăzi, însă părinții au dat o petrecere în avans în cinstea micuței, chiar în curtea casei lor. Aceștia au avut grijă să-i pregătească fetiței un tort personalizat cu personajele ei preferate din desenele animate.

 

Andra și Cătălin Măruță au devenit unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au împreună doi copilași adorabili, David (7 ani) și Eva Maria Ioana (3 ani).

Echipa Odoraș îi urează la mulți ani micuței și să aibă parte de o copilărie fericită!

Foto: Facebook.com; andraonline.ro

Adaugă comentariu