FOTO: Fiul Cezarei îi calcă pe urme!

FOTO: Fiul Cezarei îi calcă pe urme!

 

Copiii moștenesc calitățile părinților. Această afirmație este valabilă și în cazul interpretei și prezentatoarei TV, Cezara.

Fiul ei, Cezărel, în vârstă de 4 anișori, și-a făcut debutul în lumea muzicii, într-un concert al tinerelor talente, la Centrul Artico. De aproape o lună, el frecventează ansamblul muzical „Picături muzicale” și este foarte entuziasmat de noua activitate.

„Orice copil trebuie să aibă o activitate preferată și am decis ca, deocamdată, să fie muzica și dansul. Nu știu dacă va fi ceea ce va face Cezărel în viitor, dar la moment consider că este bine pentru dezvoltarea lui. Depinde de el dacă va face muzică și mai departe, dar dacă va dori să se orienteze spre alt domeniu, nu vom insista. Pentru noi, părinții lui, conteză să fie sănătos și să poată face o alegere corectă. Îl vom susține, oricare ar fi alegerea lui”, a afirmat interpreta pentru ODORAS.MD

Prima apariție în scena a micului star, a fost tare sclipitoare. Înconjurat de mai multe fetițe, Cezărel s-a prezentat ca un adevărat prințișor, iar când uita coreografia, zâmbea și făcea ochi dulci publicului, de parcă așa era în scenariu.

Foto: Studio Foto d'Or; perfecte.md

 

Adaugă comentariu