(FOTO) Mai multe vedete autohtone au participat cu copiii lor la ceremonia de început de an școlar

(FOTO) Mai multe vedete autohtone au participat cu copiii lor la ceremonia de început de an școlar

Anul școlar a început de data aceasta pe 3 septembrie, și toți, de la mic la mare, s-au adunat în curțile școlilor și liceelor pentru a auzi primul clopoțel. Mai multe vedete autohtone, ca și restul părinților, și-au petrecut copilașii la școală și desigur au postat pe internet fotografii cu aceștia.

Vă propunem să vedeți câteva imagini:

Interpreții Corina Țepeș și Costi Burlacu, și Aurel Chirtoacă, dar și vioristul Radu Tălămbuță, își duc copiii la același liceu și au pozat împreună:

 

Interpreta Aura a postat o imagine cu gemenele sale și a scris: „Suntem deja întra 8-a... Anul acesta am avut onoarea să cântăm la careul festiv al liceului nostru româno-francez „Gh. Asachi”. Felicitări și răbdare tuturor elevilor, profesorilor și, desigur, părinților!”

 

Muzicianul Alex Calancea a distribuit și el o fotografie cu fiul său scriind: „Cu așa privire Damian întâmpină anul școlar

 

Interpreta Nicoleta Sava-Hanganu și-a dus fetița Dragostina în clasa 1 și i-a făcut o fotografie cu prima profesoară. „Prima zi de şcoală! Prima învățătoare! Să fie într-un ceas bun!! Dragostina, mult succes, draga mea!!!

 

Prezentatoarea de la TVR Moldova, Dorina Gherganov, și-a petrecut cele două fiice la școală: „Şcolăriţele. Clasa a 11-a şi clasa a 4-a”.

 

Prezentatoarea TV, Aura Revenco, la fel și-a dus fiul mai mare, Dragoș, în clasa I, menționând că nu știe când au fugit atât de repede anii.

 

Foto: arhivele personale

Adaugă comentariu