(FOTO) Prima vacanță în patru la munte pentru Mariana Șura. Vezi ce spune interpreta!

(FOTO) Prima vacanță în patru la munte pentru Mariana Șura. Vezi ce spune interpreta!

Dacă tot e sezonul schiatului, nici interpreta Mariana Șura nu putea rata o vacanță la munte. Artista cu burtică apare foarte fericită alături de fiica ei, Evelina, și de actualul soț, pe pârtie și în vârf de munte. Iar dacă până acum, aceasta nu prea ne-a delectat cu fotografii în care apar toți membrii familiei, clipele memorabile din vacanța dată nu puteau să rămână după cortină.

Contactată de reporterul Odoraș, Mariana Șura a povestit cât de încântați au fost toți de vacanță. Au ales drept destinație Poiana Brașov, loc unde s-au refugiat pentru trei zile. A fost prima vacanță la munte și prima lecție de schi a Evelinei, dar se pare că nu ultima, la cât de mult i-a plăcut.

A fost foarte distractiv. Eva a fost fascinată de schi, munte și în general de această vacanță. I-a plăcut mult!”, ne spune artista.

Tot ea recomandă tuturor familiilor cu copii, ce au de gând să se aventureze unei asemenea vacanțe, să acorde o mare atenție vestimentației călduroase și dacă merg cu mașina, atunci gustările sau chiar mâncarea la pachet să nu lipsească, căci cu popasurile e mai complicat. De asemenea: „Să nu riște, precum am făcut-o eu, plecând în al 3-lea trimestru de sarcină, fără a înștiința medicul ginecolog”, a adăugat interpreta, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Interpreta nu a prea vorbit despre noua căsătorie, abia acum făcând public numele actualului soț - Gicu, cu care par să formeze o familie foarte fericită și sunt în așteptarea unui nou membru.

Sursa: facebook.com

Adaugă comentariu