În așteaptarea lui Nikolas, moștenitorul de trofee!

În așteaptarea lui Nikolas, moștenitorul de trofee!

Familia olimpică a Moldovei așteaptă primul nepot! Veste bună, fiica Luciei și a lui Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic al RM, așteaptă să aducă pe lume un băiețel.

Nicoleta şi soţul ei Mihai Sosnovschi, de asemenea o mare vedetă la Teatrul de Operă şi Balet din Viena, au jucat nunta în toamna anului trecut la Chișinău și, iată, sunt în așteptarea marii minuni, cu ajutorul lui Dumnezeu, vor deveni pentru prima data părinţi. Vestea pentru public, după cum e moda în timpurile noastre, a fost dată prin plasarea unor fotografii nostime pe o rețea de socializare, în care viitoarea mămică apare cu burtică, iar tatăl fericit face piruiete în jurul ei. Nicoleta deja alege hăinuţe, căci are în mână o mini-salopetă de culoare bleu. Iată de unde și presupunerea că în familia Sosnovschi urmează să se nască un moştenitor de medalii olimpice și de premii ale festivalurilor de balet.

Ca sa nu ghicim, „Odoraș” a luat legătura chiar cu Nicoleta. “Soţul Mihai îşi dorea mult o fetiţă. Eu însă, nu aveam o predilecţie, dar simţeam că port sub inimă un băiețel. Având doi fraţi mai mici mă și gândeam că nu voi şti cum să educ corect o fetiţă. Așa că în curând pe lume urmează să apară Nicolae, or, anume acest nume l-a ales Mihai. În acte, probabil, îl vom scrie Nikolas, ca să nu-i schimonosească numele cei care vorbesc germana, căci noi suntem stabiliți la Viena. Bunelul Nicolae e de două ori mai fericit, că va avea un nepot și că îi va purta numele”, povesteşte viitoarea mămică.

Nicoleta mai spune că a avut o sarcină foarte uşoară, o perioadă frumoasă, fără toxicoze, migrene sau somnolenţe. Unicul indiciu al gravidităţii este cel mai natural și frumos, a crescut burtica!. Întrucât se află deja în ultima lună de sarcină, Nicoleta a decis împreună cu soţul, că va naște în Austria, acolo unde locuiesc. Astfel, Nikolas urmează să vină pe lume la cea mai mare şi mai dotată maternitate din Viena.

Описание: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu