Interviu Cleopatra Stratan: Părinţii sunt cei mai importanţi oameni pentru mine

Interviu Cleopatra Stratan: Părinţii sunt cei mai importanţi oameni pentru mine

De la o mogâldeaţă de fetiţă, la o domnişoară în toată regula! Cleopatra Stratan are anul acesta majoratul şi își face planuri mari în ceea ce priveşte cariera.  Pe lângă muzică, ea îşi doreşte să îşi încerce norocul şi cu... actoria. Cleo a oferit un interviu pentru platforma online csid.ro unde s-a lăsat descoperită de către fani, iar noi vă îndemnăm să vedeți ce a povestit.

Fiind întrebată unde își va sărbători majoratul, Cleopatra a zis că se gândea la ceva special anul acesta. „Nu ştiu sigur unde o să fiu în acea perioadă, la Bucureşti sau la Chişinău, dar cert este că vreau să îmi petrec ziua alături de cei mai dragi oameni din viaţa mea şi să am amintiri frumoase”.

Cleopatra Stratan a mai povestit că după liceu i-ar plăcea să continue să-și dezvolte latura artistică în următorii ani de studii şi să înceapă şi un nou capitol: actoria. „Teatrul face parte din mine şi vreau să mă dedic mai mult acestui domeniu”, a spus interpreta.

Cât ține de felul cum arată, Cleo a povestit: Mă machiez doar la ocazii, petreceri, clipuri şi promovări. Uneori îmi place să mă răsfăţ cu un makeup natural, foarte subtil, astfel încât să fie greu de observat că sunt machiată. În orice caz, prefer să îmi păstrez faţa cât mai curată.

Nu am avut niciodată complexe în ceea ce priveşte greutatea mea. Îmi place cum arăt şi îmi menţin silueta printr-o alimentaţie destul de sănătoasă. Zic „destul de” pentru că îmi mai permit să mai încalc regulile propriului regim alimentar. Mâncarea mea preferată este orezul cu ciuperci. Când eram mai mică nu îmi plăcea aşa mult, dar de câţiva ani încoace am învăţat chiar să îl şi gătesc.

Nu prea sunt cu sportul, cu toate că ştiu că ar trebui să mă ocup cu ceva. În loc de sală, prefer alergările şi plimbările în parc sau dansurile.

Mă relaxează mult muzica, chiar dacă o ascult pe cea care se potriveşte cu starea mea din acel moment. Mă poate înveseli orice: o privire, un alt zâmbet, o îmbrăţişare, o glumă bună sau, de cele mai multe ori, Jessie – căţeluşa mea.

Fiind întrebată care este cea mai mare ambiţie la moment, Cleopatra a spus că vrea să lanseze un album în acest an.

Părinţii sunt cei mai importanţi oameni pentru mine, de la care mereu cer un sfat şi care ştiu mereu că mă vor ajuta, încuraja şi sprijini în ceea ce voi face!”, a încheiat interpreta.

 

Sursa: csid.ro

Adaugă comentariu