Ion Paladi naș mare pentru a treia oară! Vezi pe cine a cununat interpretul

Ion Paladi naș mare pentru a treia oară! Vezi pe cine a cununat interpretul

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Ion Paladi și soția sa Veronica, stau din nou în capul mesei. Acceștia au acceptat să fie părinții spirituali ai unui cuplu de tineri frumoși, care în această seară sărbătoresc cel mai frumos eveniment din viață lor – nunta.

Vestea despre faptul că familia lui Ion Paladi a nășit pentru a treia oară a fost făcută publică încă în toamna acestui an, atunci când finii acestora și-au oficiat cununia la biserica din lemn din Chișinău. La mai bine de jumătate de an diferență, finii familiei Paladi au organizat și petrecerea în cinstea căsătoriei lor. Nunta lui Ion și Ana-Patricia Gumeniuc are loc chiar în această seară într-un restaurant select din capitală.

„La mulți ani și casă de piatră dragii nostri fini! Mulțumim lui Dumnezeu pentru a treia pereche de fini - Ion și Ana-Patricia Gumeniuc!”, a scris Ion Paladi pe rețelele de socializare.

 

La nuntă sunt prezente mai multe celebrități de la noi din țară cât și din România. De la eveniment nu puteau să lipsească nici familia maestrului Nicolae Botgros, alături de fiul lor, violonistul Corneliu Botgros, cel care este nașul de cununie al lui Ion și al lui Veronica Paladi.

„O nuntă de vis cu oameni dragi sufletului nostru, cu lăutari de excepție în frunte cu nașul nostru Corneliu Botgros și îndrăgiții nostrii artiști Nicușor Iordan, Tatiana Jacot, Cătălin Josan!”, a mai menționat Ion Paladi.

 

Nașa mare a ales să poarte pentru acest eveniment două rochii de culoarea mov, nuanța în care este decorată și sala restaurantului unde are loc festivitatea. Interpretul Ion Paladi a optat pentru un costum clasic asortat cu papion.

Felicitări nașilor și tinerilor!

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu