Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună

Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună. Artista și omul de afaceri continuă să-și țină fanii pe jar, după ce au fost văzuți iar unul în compania celuilalt. Deși nu e prima ipostază de acest gen, niciunul dintre ei nu a vorbit până acum despre presupusa lor poveste de iubire. Deși ar fi într-o relație cu afaceristul, șatena conduce în continuare mașina primită cadou de la fostul ei iubit, Răzvan Simion, scrie viva.ro

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună, în București, chiar pe străzile Capitalei. În ultima vreme, cântăreața a fost văzută din ce-n ce mai des în compania afaceristului, cel despre care se spune că îi e iubit. Deși și-ar fi refăcut viața amoroasă, artista în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, aceștia și-au spus „adio' acum doi ani, în vara lui 2020. După separarea de prezentator, cântăreața ar fi încercat să-și facă noi relații, cum ar fi cea alături de Harlys Beccera, însă niciuna nu a fost de lungă durată.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Libertatea pentru femei

Adaugă comentariu