Lilu se desparte de brandul Pupi Sweet Dress. Jurnalista își va lansa o nouă afacere

Lilu se desparte de brandul Pupi Sweet Dress. Jurnalista își va lansa o nouă afacere

Jurnalista Lilu, după ce la începutul acestui an a plecat de la Jurnal TV, a anunțat că se desparte și de afacerea pe care a administrat-o timp de aproape 3 ani. Află ce a motivat-o pe jurnalistă să facă acest pas și ce planuri de viitor are!

În această dimineață, Lilu și-a luat prin surprindere admiratorii anunțându-i printr-o postare pe blogul personal că se desparte de brandul Pupi Sweet Dress, cel pe care l-a fondat împreună cu partenera sa de afaceri, Angela Gorincioi.

„Erau să se facă 3 ani, dar au rămas 2 ani și 11 luni frumoase în care am realizat încă un vis. Un vis, care a fost adus de fulgii pufoși care se așezau peste turlele clădirilor de poveste din Sibiu, în noaptea de revelion al anului 2015. Un vis care se încheie cu mirosul florilor de salcâm.

De ce? E întrebarea multora. Până aici a mers locomotiva. Cred că viața e prea prețioasa și scurtă pentru a încerca și experimenta doar câteva idei. Atelierul în continuare sper să vă bucure cu creațiile sale. Eu poate în curând voi începe un alt proiect Fashion, poate voi deschide un magazin cu haine second hand (așa cum mi-l imaginam din studenție), poate deloc nu voi mai cocheta cu acest domeniu. Una știu, sunt împăcată ca am făcut-o și pe asta. Știu deja ce pot face, ce e bine să fac, și cu cine să dau viață ideilor mele mai departe. Sigur la mijlocul acestei veri voi face un târg cu rochii de seară, pentru că am adunat mai multe în garderobă și știți, fetelor,… nu te poți duce la multe evenimente în aceeași rochie.

 Atât. Nu credeam că o să îmi placă atât de mult despărţirile. În iarnă de Jurnal tv, acum de brandul în care am investit multe emoţii şi timp. Despărțirile îmi amintesc că sunt vie, că am un potențial enorm și atâtea oportunităţi mă aşteaptă”, a anunțat jurnalista pe blog.

Foto: Facebook.com; pupi.md

Adaugă comentariu