Mama lui Elon Musk a pozat în costum de baie pentru coperta unei reviste celebre

Mama lui Elon Musk a pozat în costum de baie pentru coperta unei reviste celebre

Maye Musk, 74 de ani, a devenit cel mai în vârstă model care a apărut vreodată pe coperta Sports Illustrated, ediția dedicată costumelor de baie, lansată în 1964, scrie libertatea.ro

Model și dietetician, Maye, mama lui Elon Musk, a recunoscut că „Dacă aș fi spus înainte că voi poza în costum de baie pentru Sports Illustrated, prietenii m-ar fi făcut nebună”.

„Și acum, iată-mă, în toată splendoarea! Sunt foarte încântată să le spun oamenilor că femeile în vârstă de 70 de ani sunt superbe”, a adăugat Maye Musk.
„La 74 de ani, Maye continuă să lucreze în fiecare zi pentru a-i inspira pe cei din jurul ei”, a declarat MJ Day, redactor-șef la SI Swimsuit.

Noul număr Sports Illustrated Swimsuit va fi lansat joi, 19 mai. Fiind cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fiul ei, este extrem de cunoscut, însă și Maye a fost în lumina reflectoarelor. A început să lucreze ca model la vârsta de 15 ani, în timp ce locuia în Africa de Sud, apoi a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Africa de Sud din 1969. Însă popularitatea ei a crescut vertiginos în anii recenți, după ce, în 2011, a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate. La 65 de ani a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.

 

 

Sursa foto: libertatea.ro
 

Adaugă comentariu