Meghan Markle în ultimele luni de sarcină: Suntem nerăbdători să ne cunoaștem fetița

Meghan Markle în ultimele luni de sarcină: Suntem nerăbdători să ne cunoaștem fetița

Meghan Markle se află în ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini. Fosta actriță și Prințul Harry mai au un fiu, Archie Harrison, care a împlinit 2 ani pe 6 mai 2021. Recent, Meghan a apărut pentru prima dată într-un program TV după interviul controversat oferit jurnalistei Oprah Winfrey.

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că își doresc să se retragă din rolul de membri seniori ai familiei regale. În interviul cu Oprah, perechea a dezvăluit care au fost motivele din spatele retragerii lor. Ca o consecință a retragerii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. Mai mult decât atât, perechea și-a pierdut și titlurile regale.

Meghan a vorbit despre cum își doresc ea și Harry să-și crească fiica. „Atât eu, cât și soțul meu suntem nerăbdători să ne cunoaștem fetița. Este un sentiment de bucurie pe care-l împărtășim cu milioane de familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândit la toate tinerele femei și adolescente de pe glob cărora trebuie să li se ofere abilitățile și susținerea pentru a ne conduce”, a spus Meghan.

„Felul în care ne vor conduce în viitor depinde de deciziile pe care le luăm și de acțiunile pe care le întreprindem în acest moment pentru a ne ajuta să obținem o zi de mâine de succes în care să existe echitate și compasiune”, a continuat. Meghan a fost filmată în grădina propriei locuințe, purtând o rochie-cămașă semnată Carolina Herrera. Piesa vestimentară de culoare roz închis a avut un imprimeu floral roz pudrat.

Sursa: unica.ro

Adaugă comentariu