Mezinul lui Jasmin și al lui Ilan Shor e la prima sa aniversare

Mezinul lui Jasmin și al lui Ilan Shor e la prima sa aniversare

Ieri, cântăreața rusă Jasmin, împreună cu soțul ei Ilan Shor, au avut mare motiv de sărbătoare. Fiul lor, Miron, a împlinit un anișor!

Fiul cel mai mic al interpretei Jasmin, tatăl căruia este primarul de Orhei, Ilan Shor, și-a sărbătorit prima aniversare. Cu această ocazie, interpreta și-a decorat frumos casa cu baloane, a captat câteva fotografii împreună cu fiul, dar și i-a dedicat acestuia un mesaj emoționant.

„La mulți ani, micul meu soare! Îți mulțumesc că ai apărut în familia noastră și ne-ai făcut viața mai luminoasă și mai fericită!!! Să crești sănătos, curios, îndrăzneț, inteligent și amabil! Tu ești bucuria, speranța și mândria noastră!!! Mai cu încredere fă primii pași și cunoaște această lume incredibil de interesantă și de minunată”, acesta a fost mesajul scris de Jasmin pentru fiul ei.  

În contextul sărbătorii de ieri, interpreta Jasmin a răscolit arhiva personală și a postat un filmuleț video în care a atașat un colaj de fotografii, care redau frumoasa perioadă prin care a trecut micuțul din momentul când încă se află la mama în burtă, până acum când a împlinit vârstă de un anișor.

Amintim că interpreta Jasmin și omul de afaceri, Ilan Shor, mai au împreună încă o fetiță în vârstă de 4 ani, pe nume Margarita. Cântăreața mai are încă un fiu dintr-o relație anterioară. 

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu