Motivul pentru care Oana Matache, sora Deliei, a renunțat la muzică

Motivul pentru care Oana Matache, sora Deliei, a renunțat la muzică

Delia este una dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe din România. Alături de ea a fost o bună perioadă de timp și Oana Matache, sora ei. Însă de la o vreme aceasta a dispărut din peisajul artistic, iar mama lor, Gina Matache a dezvăluit motivul pentru care fiica sa cea mică nu mai este atât de prezentă pe scenă, conform avantaje.ro

Oana Matache este sora mai mică a Deliei. Ambele au un talent înnăscut și voci puternice apreciate de multe persoane. Gina Matache, mama lor, a făcut câteva declarații privind decizia mezinei de a nu mai cânta.

Sora Deliei este mamă a doi copii. După nașterea celui de-al doilea copil, Oana a decis să se axeze mai mult pe viața de familie și să se dedice micuților. Gina Matache a mărturisit faptul că fiica sa este o mamă exemplară, dar încearcă să aducă și bani în casă, însă nu din muzică, deoarece simțea că nu este locul ei în această lume.

Acest lucru nu este o noutate pentru cei apropiați, Oana fiind de mică o fire timidă și atunci când simțea că nu aparține unui mediu, ea prefera să se retragă.

„Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește.

A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupă foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”, a dezvăluit Gina Matache la Antena Stars.

Adaugă comentariu