Nata Albot anunță lansarea noii sale cărți

Nata Albot anunță lansarea noii sale cărți

Nu este un secret faptul că jurnalista Nata Albot este foarte pasionată de domeniul culinăriei. Ba chiar mai mult, aceasta nu se limitează doar la a-și alinta familia cu diferite delicii, dar își transpune cunoștințele din acest domeniu în propriile cărți. Nata Albot urmează în scurt timp să lanseze o nouă carte de bucate!

După succesul pe care l-a avut prima sa carte „Moldova din bucătăria mamei mele”, jurnalista anunță lansarea celei de-a doua cărți „Hai la masă, puișor”, la care a muncit doi ani.  

În scurt timp cartea va fi disponibilă în format online, iar ceva mai târziu și în librăriile din țară. Deocamdată aceasta va fi disponibilă doar în limba română, după care jurnalista se gândește și la o ulterioară traducere în engleză, asta după ce precedentă capodoperă literară s-a bucurat de mare succes în străinătate.

„Am plăcerea să vă prezint copilul literaro-culinar nr 2. Purtat aproape cât un elefant, vreo doi ani. Din august va fi în librării. Zilele acestea o pun și online. În tipar merge săptămâna viitoare. Emoții ca înainte de naștere”, a scris Nata Albot pe rețelele sociale.

 

Nata Albot este din nou în așteptarea unui copil, iar maternitatea se pare că o inspiră mult pe jurnalistă.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu