Natalia Gordienko, în vacanță împreună cu fiul ei Cristian. Vezi ce destinația au ales!

Natalia Gordienko, în vacanță împreună cu fiul ei Cristian. Vezi ce destinația au ales!

Vara aceasta pare a fi foarte fierbinte pentru Natalia Gordienko. La mijloc de sezon estival, pe un litoral din Franța, interpreta se bucură de prima vacanță la mare împreună cu fiul ei Cristian.

Franța a devenit țara de suflet a Nataliei Gordienko, și asta deoarece în timpul sarcinii interpreta s-a aflat o bună perioada de timp acolo, tot în Franța l-a născut pe fiul ei și acolo continuă să își petreacă vacanțele. Unele surse vehiculează faptul că intepreta s-ar fi stabilit cu traiul în această țară. În weekend intepreta a publicat câteva fotografii seducătoare chiar de pe malul mării din Franța, Cannes, în care etalează un corp perfect și bine lucrat la numai 7 luni după naștere.

 

Timp de 6 luni, Natalia Gordienko l-a ascuns pe Cristian de ochii presei și a fanilor, după care a început să publice fotografii în care micuțul este captat din unghiuri în care nu i se vede aproape deloc chipul.

Nu este clar dacă interpreta este însoțită în vacanță și de soțul ei, pentru că deocamdată acesta este un subiect ținut în secret de Natalia Gordienko. Cert este faptul că tânăra mămică savurează din plin perioada maternității, iar fiul ei este cel care o face să strălucească la prorpiu.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu