Personalităţi născute de Crăciun. Află cine sunt!

Personalităţi născute de Crăciun. Află cine sunt!

Crăciunul este una dintre cele mai aşteptate sărbători ale anului. Pentru unele persoane această zi este celebrată dublu, deoarece pe lângă conotaţiile religioase şi atmosfera feerică, aceştia îşi sărbătoresc şi ziua de naştere.

În data de 25 decembrie sunt născute mai multe personalităţi cunoscute printre care sunt: actori, oameni de ştiinţă şi politicieni. Sărbătoarea Crăciunului este învăluit într-o mulţime de superstiţii, însă cei născuţi în această zi par să fie înconjuraţi de o aură aparte. Se spune că cei născuţi de Crăciun sunt persoane norocoase, iar bunăstarea îi însoţeşte mereu.

Paula Seling

Îndrăgita interpretă din România Paula Seling este mereu în scenă de ziua sa. Datorită vocii sale cristaline cu care a fost înzestrată, aceasta este solicitată la cele mai frumoase evenimente de Crăciun. Interpreta are în repertoriul său mai multe colinde frumoase cu care bucură publicul. Paula Seling este născută la 25 decembrie 1978, la Baia Mare.

Dido

Dido Florian Cloud De Bounevialle O'Malley Armstrong, născută la Londra, în 1971, şi-a ales un nume scurt pentru cariera sa artistică: Dido. Se pare că acest nume a fost ales reuşit. Vine dintr-o familie artistică. Mama sa e poetă, iar tatăl editor şi manager de origini irlandeze. Încă de la vârsta de 6 ani, a început să frecventeze London Guildhall School of Music, unde a studiat pianul şi vioara. Studiile i-au fost de mare ajutor pentru că i-au pus bazele muzicale temeinice.

Armin van Buuren 

Este născut în 1976, în ziua de Crăciun, în Leiden-Olanda şi în prezent este unul dintre cei mai mari producători şi DJ ai genului trance. Cu toate că avea inclinaţie să-şi construiască o carieră în Drept, Armin a început să mixeze într-un club. Între timp s-a lăsat dus de val de pasiunea sa. Printre primele producţii s-au numărat şi track-urile “Touch Me” şi “Communication”.

Isaac Newton

Este unul din acei oamenii care au revoluţionat ştiinţa, descoperile sale fiind valabile şi acum, la sute de ani de atunci. Şi în prezent sunt sute de genii care ne uimesc, care descoperă lucruri, legi, vitamine şi care ne îmbunătăţesc viaţa, însă puţini sunt cei care ne marchează cu adevărat viaţa.

Saşa Savelieva

Focoasa blondă Saşa Savelieva, membra formaţiei ruse “Fabrica” face şi ea parte din grupul personalităţilor născute în data de 25 decembrie. Deşi iniţial aceasta şi-a început activitatea într-un grup artistic de muzică tradiţională, în rezultatul unui casting, aceasta a fost alească în calitate de participantă a popularului show Fabrica de Staruri din Rusia.

Foto: didomusic.com; destepti.ro; i.ytimg.com

Adaugă comentariu