Primele poze cu fetiţa Natei Albot şi a lui Andrei Bolocan

Primele poze cu fetiţa Natei Albot şi a lui Andrei Bolocan

Fericita mămică, Nata Albot a postat recent pe blogul său un articol despre bobocul ei de fată, Magda. „Faceți cunoștință. Ea este Magda și acum e puțin mai mare decât în poză. Mai exact e trecută de prima lună de viață”, scrie Nata.


"Cei care au trăit nașterea proprilor copii știu cât de rapid se uită aceste clipe. Noi încercăm să imortalizăm aceste momente sfinte, făcând poze, filmând video, păstrând tot felul de obiecte precum primul dinte, firul de păr de la botez. Dar cred că ceea ce nu apucăm noi să facem este să  păstrăm niște gânduri scrise pentru copii noștri. Așa că următoarele amintiri scrise sunt pentru eternitate.Pentru Magda."

"Normal că fotograful casei s-a emoționat și a uitat de aparat. Magda, tată-l tău e bravo. El nu a leșinat, el a plâns și a uitat să facă poze.

Am avut o naștere încântătoare, Magda. Iar într-o bună zi, când o să îți vină și ție rândul să fii mamă,  sper să nu uiți să respiri, mai ales când te doare cel mai tare și să îl ai alături pe omul tău drag, că fără el singurătatea e tristă în sala de nașteri și să-i spui să facă poze…ca să ai de ce îți aminti."

 Foto: natalabot.md, facebook

Adaugă comentariu