Reguli după care Prințul William și Kate Middleton își cresc copiii

Reguli după care Prințul William și Kate Middleton își cresc copiii

Ducele și Ducesa de Cambridge sunt apreciați pentru felul în care își cresc cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Se știe că William și Kate Middleton își stabilesc evenimentele la care participă în funcție de programul de școală al copiilor și că în timpul carantinei s-au ocupat acasă de educația celor mici. O biografie regală lansată recent prezintă „parteneriatul egal” pe care ducii de Cambridge îl respectă în creșterea copiilor.

 „Finding Freedom”, cartea care analizează relația dintre Printul Harry și Meghan Markle, amintește și de viața casnică a ducilor de Cambridge. Autorii scriu că William se implică în fiecare aspect al creșterii celor trei copii – îi duce la școală și îi ia după cursuri, dar îi ajută și la teme. El are un parteneriat egal și modern cu Kate și ajută la pregătirea mesei la fel de mult ca ea, se arată în volumul citat.

„Când William și Kate s-au mutat în apartamentul 1A (din Kensington Palace, n.r.), își doreau ca bucătăria să fie inima casei. Nu era doar ceva practic; era și simbolic. Așa cum își dorea mama lui pentru el, William a vrut o viață relativ normală pentru copiii săi, chiar dacă cel mai mare fiu al ei era menit să devină Rege”, scriu autorii cărții.

Ducesa de Cambridge urmează exemplul Prințesei Diana: Kate nu dorește ca George, Charlotte și Louis să crească sub un „clopot de sticlă“. Deși copiii lor sunt moștenitori ai tronului Marii Britanii, fiind așadar privilegiați de când s-au născut, Kate Middleton și Prințul William vor ca aceștia să aibă o copilărie cât mai normală posibil.

Ducesa de Cambridge a adoptat o strategie folosită de Prințesa Diana și încearcă să-i crească pe George, Charlotte și Louis în lumea reală. „Kate și-a dorit întotdeauna ca fiii ei să trăiască în lumea reală. Ea și William nu vor ca ei să trăiască într-un clopot de sticlă. Vor ca ei să crească având aceleași experiențe precum ceilalți copii”.

Prințesa Diana a fost prima care a rupt tradiția strictă a casei regale britanice, crescându-și cei doi fii cât mai normal cu putință. Când William și Harry erau mici, Lady Di îi ducea din când în când să mănânce la McDonald’s, la film și în parcurile de distracții, pentru ca ei să aibă contact cu alți copii.

Ducesa Kate dorește să-și implice copiii în același tip de activități. „Kate știe cât de mult și-a iubit William mama. Ea ocolea protocolul și dorea ca William și Harry să se înțeleagă cu colegii lor și să experimenteze normalitatea. Aceasta este stafeta pe care ea i-a dat-o lui Kate”.

Kate a început deja să aplice această regulă în creșterea copiilor săi, ducându-i periodic în vizită la grădinile zoo, pe plajă sau implicându-i în activitățile de pe lângă Palatul Kensington. De exemplu, prințul George îl ajută pe șoferul lanțului de supermarketuri Waitrose să descarce alimentele pe care le livrează la reședința familiei.

În plus, ducesa are grijă ca micuții să nu petreacă prea mult timp folosind tabletele sau în fața televizorului și le limitează cantitatea de zahăr pe care o consumă.

De-a lungul anului, ducii de Cambridge locuiesc de regulă la reședința lor din Londra, apartamentul 1A din Palatul Kensington, și își petrec vacanțele școlare la casa de la țară, proprietatea din Norfolk, Anmer Hall. În martie anul acesta, după instituirea carantinei impusă de pandemie, familia s-a mutat la Norfolk.

În iulie, William și Kate au plecat cu copiii într-o vacanță în Sicilia, acolo unde William a călătorit în copilărie, în 1989, cu mama, Prințesa Diana, și cu fratele lui, Prințul Harry.

Sursa: andreearaicu.ro

Adaugă comentariu