Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Scandalul dintre Vasile Macovei și mama copiilor lui ia amploare: Nu are grijă de ei așa cum ar trebui să aibă o mamă...

Scandalul dintre Vasile Macovei și mama copiilor lui ia amploare: Nu are grijă de ei așa cum ar trebui să aibă o mamă...

De ceva vreme se tot specula că Vasile Macovei s-a despărțit de soția sa, Cristina Bolboceanu, cea cu care au împreună doi băieți. Zilele trecute, interpretul a fost invitat în cadrul unei emisiuni telizivate unde a confirmat vestea, ba chiar a povestit cu lux de amănunte despre relația dintre ei. Mai mult, se pare că tăticul nu-și poate vedea copiii, iar mama lor se află într-o nouă relație.

 

Vădit emoționat, Vasile Macovei și-a făcut public of-ul: „Am luptat un an de zile pentru familia mea. Am fost alături de ea tot timpul. Cristina, însă a găsit susținerea în altă parte...”. Tot el a afirmat că aceasta se află într-o nouă relație cu omul de afaceri Boris Foca, dar asta mai puțin îl interesează, ci faptul că copiii lui au de suferit în urma atitudinii negrijulii din partea ei.

 

„Nu are grijă de ei așa cum ar trebui să aibă o mamă. Dominic e prea mic și are nevoie de mamă, ea pleacă des. Copiii mei suferă, deoarece ea petrece puțin timp cu ei!”, a fost declarația din partea lui Vasile.

 

De asemenea, interpretul a spus că îl doare mult că nu i se permite să-și vadă copiii: „În ziua de 23 februarie a fost ultima dată când mi-am văzut băieții. Mă simțeam străin acolo. Am putut să merg doar până la ușa casei. Cristina mi-a interzis să intru: „Până aici!”, a zis ea!"

 

La rândul său, Cristina Bolboceanu, care locuiește împreună cu familia ei în Turcia, a venit cu un răspuns la cele scrise în presă:

Știți fabula cu vulpea care a gustat din struguri și apoi zice că sunt acri? E o analogie. Repet: la moment nu sunt implicată în nicio relație. Activitatea mea profesională presupune interacțiune și cu genul masculin, iar dacă sunt observată la un eveniment interacționând cu un bărbat, asta nu presupune că am avea o altfel de relație. Cât despre calitățile sale morale – ca bărbat, să răspândească astfel de zvonuri despre mama copiilor săi… Respectiv nu îmi rămâne altceva decât să îmi apăr demnitatea și onoarea mea”, a spus Cristina Bolboceanu.

Deși un divorț oficial încă nu a fost inițiat, Vasile se pare că are în plan să lupte pentru copiii lui și pentru a putea fi alături de ei.

Amintim că cei doi s-au căsătorit acum 3 ani și au împreună doi copii: Dominic și Damian

Sursa: osearaperfecta.protv.md, facebook.com

Share:

Articole recomandate