Scrisoare pentru fiica mea! Sfaturi de la Laura Vetty - „Chica Bomb” a lui Dan Bălan!

Scrisoare pentru fiica mea! Sfaturi de la Laura Vetty - „Chica Bomb” a lui Dan Bălan!

Deși este mai mereu plecată în deplasările pe care le are alături de trupa lui Dan Bălan, fiind vocea feminină din echipă, Laura Vetty găsește timp și pentru minunea care o așteaptă zilnic acasă, fiica ei. La doar 21 de ani, interpreta a intrat în clubul mămicilor și au trecut deja 5 ani de atunci. O crește de una singură, iar Maya este o minune de copil, fiind educată după cele mai frumoase principii ale vieții. Abordată în cadrul noului proiect marca Odoraș: „Scrisoare pentru copilul meu. Sfaturi de care aș vrea să țină cont”, mămica nu a ezitat să-i scrie micuței, în speranța că peste ani le va citi chiar ea și îi vor prinde bine.

Draga mea Maya,

Îmi doresc cel mai mult să fii foarte prudentă în viață și încă de pe acum să îți dezvolți dragostea față de oameni, tot felul de vietăți, natură. Să-mi fii deosebit de grijulie cu mediul înconjurător și să petreci cât mai mult timp în aer liber, cercetând minuțios toate metamorfozele ce au loc în natură. Nu uita, te rog, să îi ajuți mereu pe cei din jur și să te comporți respectuos cu oamenii, indiferent de vârstă. Iubește cărțile, fii creativă în tot ce faci, dăruiește și primește căldură și dragoste necondiționat. Da, amintește-ți mereu cât de mult te iubesc!

De asemenea, nu trece cu vederea următoarele sfaturi:

1. Ține minte mereu cât este de important cum te ridici, dacă ai căzut.

2. Luptă mereu pentru visele sale.

3. Trăiește mereu conform valorilor tale.

4. Nu renunța niciodată până nu duci la bun sfârșit un lucru început.

5. Orice lucru, cât de mărunt, să îl faci cu multă dragoste și dăruire.

6. Ascultă-ți mereu vocea interioară. Ea te va ghida corect în alegeri.

7. Fă în viață ceea ce îți place cu adevărat, astfel te vei implica 100% și numai astfel o vei face cel mai bine.

8. Fii precum un soare pentru toți!

9.Ține minte că fiecare dezamăgire nu e decât o experiență, scopul căreia e să înveți ceva.

10. Ține cont că personalitatea ta e mai presus de orice și nu acționa niciodată într-un fel sau altul care ți-ar afecta principiile morale sau valorile.

11. Găsește fericirea în lucruri mărunte. Învață în fiecare zi ceva nou. Trăiește cu adevărat fiecare secundă și bucură-te de viață din plin!

Cu drag, a ta mămică!

 

Sursa foto: arhiva personală, facebook.com

Adaugă comentariu