TOP: Sunt tată de fată și mă mândresc cu asta!

TOP: Sunt tată de fată și mă mândresc cu asta!

 

Haideți să recunoaștem, tații de fete sunt adorabili. Fie că sunt la costum, afaceriști sau politicieni, fie că sunt personalități publice, recunoscuți pe stradă, fie că sunt bărbați puternici, cu mușchi și tatuaje… dincolo de ușa casei lor sunt tătici grijulii, care știu să facă coafuri fetițelor lor, să le citească povești sau să le asculte balivernele.

Rolul unui tătic este nu doar de a asigura material familia, dar și de a oferi sprijin, protecție și exemplu în toate, mai ales când în casă are doar fete… Ne-am propus să cunoaștem mai mulți tătici de fetițe din Moldova.

 

Printre cei mai cunoscuți tați de fete din țară sunt:

Valeriu Munteanu, actualul Ministru al Mediului, are o familie minunată. Împreună cu soția sa Victoria, educă 4 fiice splendide: Smaranda, Camelia, Crăița și Ilinca. De fapt, domnul ministru spune că are 5 fete, făcând referință și la soția sa. Familia Munteanu este un adevărat exemplu pentru multe cupluri care se gândesc dacă ar trebui să mai procreeze ori nu un copilaș. În mod cert, motivația lui Valeriu Munteanu de a reveni cât mai curând acasă de la muncă e mare.

 

Feblețea interpretului Adrian Ursu nu este mierea, ci fiica sa Maria Andreea. Este la prima sa experiență paternă, iar din poze se vede cu ochiul neînarmat că nu există mai mare bucurie, decât atunci când petrece timpul cu familia. Cunoaștem că interpretul mai și compune, deci nu-i exclus ca într-o zi o să ascultăm o melodie dedicată fiicei sale.

 

Ion Rață, membrul formației “Catharsis”, este și el tată de fată. Publicul nu prea cunoaște detalii din viața personală a artistului. Se pare că Ruxanda, care e deja adolescentă, îi calcă pe urmele părintelui său. Aceasta este și ea îndrăgostită de muzică. Relația dintre cei doi este una frumoasă și prietenoasă. Nu poate fi altfel, atâta timp cât tăticul oferă fiicei sale doar stări de catharsis.

 

Actorul teatrului național “Mihai Eminescu”, Alexandru Pleșca este și el tată de fată. Acesta formează un cuplu cu regizoarea Luminița Țîcu. Fiica cuplului, Petra de 7 anișori, are și ea înclinație vădită către teatru și literatură. Recită poezii asemeni unor actori profesioniști. Într-o familie de oameni de artă este inevitabil ca talentul să nu fie molipsitor.

 

Regizorul și producătorul Virgiliu Mărgineanu crește și educă împreună cu regizoarea Leontina Vatamanu două fiice minunate. Elena și Ioana sunt ajutoare de neînlocuit atunci când încep pregătirile pentru Festivalul internațional de Film Documentar „Cronograf”. Părinții au cultivat în fetele lor dragostea pentru artă, pentru țară și pentru tot ce e vrednic de admirație.

 

Costi Burlacu are și el două fete, Smaranda în vârstă de 7 ani și Ioana, de doar câteva luni. Interpretul a spus în nenumărate rânduri că „fetele lui” sunt cel mai important cadou din viața sa și deși și-ar dori și un băiat, se mândrește enorm cu fiicele sale.

 

Interpretul Ivan Guzu (cunoscut ca Guz) a intrat și el în rândul tăticilor de fete acum un an, când soția sa a adus pe lume două fetițe, gemenele Sonia și Alisa. Tăticul a declarant că a renunțat la bere de când are copii, dar și la statul pe fotoliu, fără rost. „Să fii tată, e wow!”, spune cântărețul.

 

Umoristul Gheorghe Urschi are două fete Laura si Liliana. Mai jos vedeți o fotografie din tinerețea marelui maestru, în care apare ținându-și pe genunchi fiicele sale.

 

Rolul acestor părinți este unul important pentru că predecesoarele familiei vor duce mai departe numele cunoscut al taților lor. Peste ani, la sigur o să auzim lucruri bune despre acești copii.

Foto: facebook.com; mamaplus.md 

Adaugă comentariu