Un cuplu de artiști de la noi a lansat o piesă superbă de Crăciun

Un cuplu de artiști de la noi a lansat o piesă superbă de Crăciun

O piesă nou-nouță a fost lansată de cuplul de artiști Tatiana și Andrei Ștefăneț. Cântecul se numește “Crăciunul” și tinde să devină unul din hit-urile acestei ierni.  Artiștii s-au filmat în clip alături de cei doi copii ai lor, într-un adevărat film de familie. 

„Anul acesta ne-am propus împreună cu soțul să lansăm o piesă de Crăciun, așa că am mers la mai mulți compozitori, dar nu ne-a plăcut nici una din liniile melodice sugerate. Simțeam că nu e ceea ce căutam. Atunci am propus o melodie pe care am compus-o eu  pe vremea când eram studentă, iar aceasta s-a combinat perfect cu versurile scrise de Andrei.  În afară de noi doi, la piesă au mai lucrat Vitalie Andrieș, Aurel Chirtoacă, Sergiu Teacă și Eduard Carp. Per general,  am avut nevoie de cam o lună ca să realizăm această piesă cap-coadă, de la primul vers și până la videoclipul final”, spune Tatiana.

În clipul care a fost filmat atât la Chișinău, cât și la Iași, apar și cei doi copii ai cuplului Ștefăneț. Este vorba de Dumitru și Daniela care au bifat această experiență drept prima apariție într-un clip video. „Au așteptat foarte nerăbdători ziua filmării, și la fel de nerăbdători rezultatul final. În timpul filmărilor au intrat foarte ușor în rol, fără a fi nevoie de explicații suplimentare din partea regizorului Eduard Carp, mai ales că scenariul a fost unul necunoscut pentru ei,” mai spune Tatiana.  

“Crăciunul” este a doua piesă pe care cuplul Tatiana și Andrei Ștefăneț o interpretează împreună, după „Trăim într-o iubire”. Vedeți mai jos videoclipul de sărbătoare. 

 

Foto: arhiva personală 

Adaugă comentariu