Vedete din România care au născut prin cezariană

Vedete din România care au născut prin cezariană

Nașterea prin cezariană este mai des întâlnită în rândul vedetelor, din motive începând de la comoditate și până la diverse probleme de sănătate. Află în continuare de ce au ales vedetele din România să nască prin cezariană.

Giulia Anghelescu – în anul 2012, îndrăgita cântăreață a născut o fetiță de 3.200 kg, pe care a botezat-o Antonia Sabina. Giulia și-a dorit să aibă parte de o naștere naturală, însă medicul care îi urmărea sarcina, din cadrul unui spital de stat din București, a preferat intervenția cezariană ca urmare unor complicații apărute. În anul 2015 vedeta a devenit mămică pentru a doua oară, aducând pe lume un băiețel, pe nume Eduard Mikael, tot prin cezariană.

 

Elena Gheorghe – deși a avut o sarcină cu evoluție normală, cântăreața a optat pentru naștere cezariană. În 2011 a devenit pentru prima oară mămica a unui băiețel pe nume Nicholas Răzvan. Cel de-al doilea copil, fetița pe nume Nicole, a venit pe lume tot prin cezariană, în anul 2017. Vedeta a ales să nască a doua oară tot prin cezariană, la îndrumarea medicului.

 

Oana Andoni – cunoscuta prezentatoare de știri a născut-o pe Ana Erica prin cezariană în 2012, devenind în 2019 mamă pentru a doua oară, a fetiței Maria-Ioana. Ambele nașteri au fost lipsite de probleme și vedeta și-a revenit rapid după naștere.

 

Andra – în 2015 îndrăgita cântăreață a devenit mama unei fetițe numite Eva Maria, după ce în anul 2011 îl născuse tot prin cezariană pe David, în cadrul unei clinici medicale private. Deși a avut o perioadă în care ar fi preferat nașterea naturală, în final s-a decis să apeleze la cezariană, considerând-o o variantă mai comodă pentru ea și bebeluș.

 

Dana Rogoz – în anul 2014 vedeta a devenit mama unui băiețel pe nume Vlad Luca. Deși avea cezariana programată, micuțul a venit pe lume mai devreme cu 4 zile, actrița spunând despre el că și-a dorit să îi fie mărțișor (data nașterii sale a fost 1 martie).

 

Andreea Bălan – cunoscuta cântăreață a devenit mămică pentru prima dată în anul 2016, a primei fetițe pe nume Ella Maya. A doua fetiță, Clara Maria, a venit pe lume tot prin cezariană, după o naștere cu complicații, care îi putea fi fatală vedetei și care a beneficiat de intensa mediatizare. Andreea Bălan a declarat că a ales prima dată cezariană pentru a evita panica și disperarea asociate unei nașteri naturale, recunoscând că în mod logic și cea de-a doua naștere trebuia să aibă loc în același mod.

 

Sore Mihalache – cântăreața a devenit mamă în anul 2016 în cadrul unei clinici private. A născut-o pe micuța Erin prin cezariană, primind nota 10 din partea medicilor, și recunoaște că viața sa a căpătat alt sens de când este părinte.

 

Bianca Drăgușanu – în anul 2016 vedeta a devenit mama unei fetițe pe nume Sofia Natalia. Operația de cezariană nu a fost dificilă, conform vedetei, care a reușit să își recupereze silueta într-un timp record.

 

Antonia – artista este de trei ori mămică, a Mayei, a lui Akim și a lui Dominic. Deși a trecut prin cezariană de trei ori și medicii au avertizat-o că nu este indicată o a patra sarcină, vedeta nu exclude posibilitatea de a-și mări familia în viitor.

 

Andreea Bănică – cântăreața este de două ori mămică, a unei fetițe pe nume Sofia venită pe lume în anul 2012 și a unui băiețel pe nume Noah venit pe lume în 2016. Vedeta a recunoscut că nici la prima sarcină nu a luat în considerare nașterea pe cale naturală.

Sursa: nastenatural.ro

 

Adaugă comentariu