VIDEO: Ce face Tatiana Heghea și fiica sa pe timp de ploaie

VIDEO: Ce face Tatiana Heghea și fiica sa pe timp de ploaie

Vremea ploiasă de afară nu ne permite să facem prea multe lucruri în aer liber. În schimb, este momentul perfect de a petrece timpul acasă la călduț, alături de cei dragi.

La fel e și cazul interpretei Tatiana Heghea, care a postat pe facebook un video emoționant cu fiica sa, în care ne arată cum petrec acestea timpul când afară e rece și plouă. Postarea este însoțită de comentariul: „2 pițipoance lenevesc”. „Suntem două răsfățate astăzi, ne alintăm, ne jucăm”, spune interpreta. În video se vede clar că dragostea dintre cele două nu are limite.

Întrebată dacă pe timp de ploaie obișnuiște să iasă la plimbare cu Regina-Raluca, artista a menționat: „Adevărul este că noi nu prea ieșim la plimbare. În schimb, Raluca mă însoțește în oraș sau la întâlniri, și în așa mod compensăm plimbările. Însă, în primele 3-4 luni de viață ale Ralucăi obișnuiam să facem plimbări destul de des.”

Acum Regina-Raluca este în perioada când învață a merge, fapt care bucură inimile părinților. „Este un copil foarte colorat, care deja este și independent, spre marea mea surprindere. Acum Raluca merge toată casa și se antrenează la ocolit obstacole. Când merge este atât de fericită, iar pentru noi este o plăcere să o urmărim. Însă totodată trebuie să fim și foarte foarte atenți, deoarece în orice moment poate cădea brusc, iar lovitura uneori poate fi inevitabilă”, a mai adăugat interpreta.

Vedeți mai jos relația frumoasă dintre interpreta Tatiana Heghea și fiica sa Regina Raluca.

Foto/Video: facebook.com/tatiana.heghea

Adaugă comentariu