Vine barza! Top 8 vedete care sunt însărcinate

Vine barza! Top 8 vedete care sunt însărcinate

Anul 2016 s-a dovedit a fi darnic pentru mai multe celebrități din Republica Moldova, România și Rusia. Vedetele trăiesc concomitent aceeași fericire, urmând cât de curând să devină mame. Află cine sunt acestea!

Republica Moldova

Adriana Ochișanu – interpreta este în al doilea trimestru de sarcină, aceasta va fi mamă de fetiță. În prezent Adriana Ochișanu este la cea de-a doua căsătorie, actualul ei soț este procurorul Sergiu Zmeu. Interpreta mai are un băiat pe nume Cristi Botgros, din căsătoria cu instrumentistul Cornel Botgros.

 

Cristina Pintilie – interpreta poartă sub inimă cel de-al doilea copil, și se află în a 6-a lună de sarcină, urmând să nască în luna februarie. Cristina Pintilie este căsătorită cu Ionuț Romanenco, cei doi mai au împreună un băiat de aproape 2 ani, pe nume Robert.

 

Cristina Cojocaru - și focoasa jurnalistă a știrilor sportive de la Moldova Sport este în așteptarea unui copil. Aceasta este la prima sa experiență maternă. Tânăra mămică așteaptă o fetiță. Mai multe citește AICI

 

România

Andreea Bănică – interpreta se află în ultima lună de sarcină, și urmează să aducă pe lume un băiețel. Andreea Bănică la 38 de ani este însărcinată pentru a doua oară, aceasta și soțul ei Lucian Mitrea mai au împreună o fetiță pe nume Sofia.

 

Antonia - cântăreață este însărcinată a treia oară, urmând să dea naștere unui băiețel. Antonia mai are o fetiță pe nume Maya, care provine din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano, dar și un băiețel, pe nume Dominic, din relația cu Alex Velea.

 

Cătălina Grama (Jojo) – actrița îl va face tată de fetiță pe iubitul ei, actorul Paul Ipate. Jojo urmează să aducă pe lume o fetiță. Actrița mai are un fiu de cinci ani, care provine din mariajul cu Ionuț Grama.

Rusia

Xenia Sobceac – jurnalista la cei 35 de ani este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta este căsătoriă cu Maxim Vitorgan. Recent Xenia și-a afișat burtica de gravidă, și a pozat nudă pentru coperta unei reviste din Rusia.

 

Olga Buzova - cel puțin se speculează în presa din Rusia, și internauții sunt convinși că vedeta ascunde sarcina purtând haine largi. Mai mult ca atât și imaginile pe care le postează vedeta în spațiu virtual dau de înțeles că zvonurile ar fi adevărate. Olga Buzova și soțul ei Dmitrii Tarasov sunt căsătoriți deja de 4 ani. Iar într-un interiviu pentru StarHit, Olga a declarat că este pregătită în totalitate pentru rolul de mamă. 

Foto: facebook.com; instagram.com; mediafax.ro

Adaugă comentariu