Vloggerița și mămica Katy Black vorbește despre vaccinarea copiilor: Nu sunt destul informată!

Vloggerița și mămica Katy Black vorbește despre vaccinarea copiilor: Nu sunt destul informată!

Ecaterina Cebotari, cunoscută pe internet mai mult ca vloggerița Katy Black cu peste 231 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 330 de mii de abonați pe YouTube, are 20 de ani și este mămica unui pici de 4 luni. Recent vloggerița a oferit un interviu unde a vorbit inclusiv despre experiența sa de mămică, dar și despre un subiect destul de discutat – vaccinarea copiilor.

În cadrul interviului pe canalul de YouTube – Galben, Katy a recunoscut că nu este destul informată privind vaccinarea, dar ea și soțul ei, Cristian, au decis să-și vaccineze copilul. „Noi pe copilul nostru îl vaccinăm, el a primit toate vaccinele până la vârsta lui”, a spus vloggerița.

Fiind întrebată ce a determinat-o să facă acest pas, mămica a zis că în primul rând a luat această decizie deoarece știe că la instituțiile preșcolare nu sunt acceptați copiii fără vaccinuri. De asemenea, Ecaterina mai zice că atunci când a discutat cu medicii i-au zis că nu e bine ca părinții vaccinați să nu-și vaccineze copiii. „Eu nu sunt informată și nu pot aborda acest subiect. Eu fac fiindcă așa au făcut cu mine, pe mine m-au vaccinat părinții, pe Cristi l-au vaccinat părinții, eu îmi vaccinez copilul pentru că cu mine totul e ok, cu Cristi totul e ok, cu majoritatea oamenilor vaccinați totul e ok”, a subliniat mămica.

Tot în cadrul interviului Katy a mai spus că-și dorește 7 copii pe care să-i nască până la 30 de ani deoarece e de părere că până la această vârstă te recuperezi mai ușor după naștere, dar și treci mai ușor peste nopțile nedormite în prima perioadă cu bebeluș.

Interviul integral îl puteți vedea în video de mai jos:

 

 

Sursa foto: instagram.com/katyblackofficial

Adaugă comentariu