Câteva secrete de frumusețe pe care e foarte probabil că nu le cunoașteți

Câteva secrete de frumusețe pe care e foarte probabil că nu le cunoașteți

Mulți admirăm cum arată vedetele și la o vârstă mult mai mare decât pare. Acestea sunt ajutate de zeci de cosmetologi să-și păstreze frumusețea și tinerețea. Iar în articol vă spunem despre câteva secrete ale vedetelor care le ajută să arate minunat.

 

1. Nu ignorați importanța cremelor protectoare

Nu contează câte proceduri de frumusețe veți face la față, acestea s-ar putea să fie de nici un folos dacă nu veți aplica și crema protectoare împotriva razelor ultraviolet. Cosmetologul care lucrează cu Madona e de părere că trebuie utilizată zilnic crema protectoare cu SPF 30 cel puțin, și trebuie reînnoită protecția pe parcursul zilei.

2. Nu uitați de gât și de decolteu

În aceste zone pielea e la fel de sensibilă ca și cea de pe față, și dacă nu este îngrijită corespunzător, atunci poate „spune” care este vârsta adevărată a femeii. Folosiți crema hidratantă și pe gât, și pe zona decolteului.

3. Treceți un cub de gheață pe pielea feței

Gheața va ajuta pielea să se revigoreze și să arate mai sănătoasă. Treceți dimineața timp de câteva minute un cub de gheață pe pielea feței ca să arătați mai tinere.

4. Nu utilizați scrabul pentru pielea feței care este predispusă la acnee

Scrabul face ca pielea să se inflameze și mai mult și nu veți reuși să scăpați de această problemă. E mai bine să folosiți o soluție de curățare care nu conține săpun, iar pentru zonele afectate de acnee să faceți o pastă din apă și aspirină pe care să o aplicați pentru câteva minute.

5. Masajul facial vă ajută să scăpați de pungile de sub ochi

Limfodrenajul feței vă ajută pielea să se refacă și să scăpați de pungile de sub ochi. Căutați pe net cum se face masajul facial ca să-l practicați acasă.

6. Aveți grijă și de pielea mâinilor

Ca și cea de pe față, gât și decolteu, pielea de pe mâini este sensibilă și fină. Utilizați cât mai des cremă de mâini, iar lucrările prin casă trebuie să le faceți în mănuși speciale.

 

Informații: adme.ru

Foto simbol: woman.ua

Adaugă comentariu