Cum ne îngrijim pielea după plajă

Cum ne îngrijim pielea după plajă

Dacă ai folosit o loțiune de plajă cu un SPF corespunzător, te-ai expus la soare în intervalele orare recomandate și te-ai bronzat progresiv, atunci ar trebui să te bucuri de un bronz uniform și intens, iar pielea după plaja la sigur va străluci de sănătate. Dar așa cum știm cu toții, bronzul dispare, iar pielea și părul tău pot suferi de pe urma expunerii la soare. Astăzi vă informăm despre câteva trucuri pentru a îți îngriji pielea după plajă pentru a o păstra sănătoasă și încântătoare.

Un bronz perfect și o piele strălucitoare au nevoie de hidratare corespunzătoare. Cu toate acestea, poți să iei în considerare și următoarele sfaturi din partea specialiștilor:

  • Nu folosi geluri de duș sau săpunuri exfoliante, ci emoliente;
  • Înlocuiește baia fierbinte cu dușuri scurte, răcoroase;
  • Nu folosi un prosop abraziv după duș, ci mai degrabă usucă-ți pielea prin tamponare cu un prosop moale;
  • Folosește o loțiune hidratantă seara înainte de culcare, pentru a-ți proteja pielea și a o hrăni pentru a doua zi de plajă;
  • Consumă fructe și legume bogate în beta-caroten pentru a-i da pielii tale aspectul auriu și strălucitor: morcovi, caise, piersici, pepene galben, afine, fructe de pădure și spanac. Aceste produse naturale contribuie la hidratare, la un aport bogat de vitamine și la protecția pielii împotriva razelor nocive.

Folosiți cu încredere LOŢIUNEA DE CORP Numis Med pH 5.5 Sensitive 200 ml și veți observa diferența după prima utilizare. Îmbogățită în ingrediente nutritive cum este Hydrolactol, Provitamina B5 și glicerină, loțiunea de corp protejează pielea de uscăciune, prin utilizarea loțiunii de corp veți obține o piele moale și suplă, cu un aspect proaspăt și sănătos.

Loțiune are o formulă cu absorbţie rapidă, hidratează și hrănește pielea, fără a lăsa urme grase sau lipicioase.
 

 

Ingrediente active:


* hidrolactol - un ingredient activ, conține substanțe higroscopice care scad pierderea apei din piele și o hidratează.
* simcalmin - bazat pe extract natural de ovăz, reduce simptomele pielii sensibile, protejează pielea de impuritățile zilnice și de efectul îmbătrânirii premature;
*unt de shea - conferă pielii suplețe, ajută la absorbția de apă în piele și reduce uscarea treptată a țesutului.
 *ulei de avocado – îi conferă un aspect catifelat pielii, are efect regenerant și restructurant
*panthenol – reduce aspectul de piele uscată, revigorează și hidratează intens.
 

Testat dermatologic.
Produs în Germania.

 

 

Toata gama de produse NumisMed pH 5,5 Sensitive o puteți găsi în rețea de farmacii Farmacia Familiei sau Orient.

Adaugă comentariu