(FOTO) Cele mai frumoase ținute cu care Meghan Markle a impresionat în timpul sarcinii

(FOTO) Cele mai frumoase ținute cu care Meghan Markle a impresionat în timpul sarcinii

Stilul Ducesei s-a transformat puțin de când a renunțat la jobul de actriță și a ales să urmeze calea regalității. Era și înainte adepta liniilor simple și a nuanțelor neutre, însă liniile s-au simplificat și mai mult, iar croielile alese sunt definite de mult bun gust și seriozitate. Noi îți propunem să admiri cele mai frumoase ținute pe care ducesa le-a ales pe parcursul sarcinii.

Ținute ALL Black

Negrul era favoritul lui Meghan înainte de a deveni membru al familiei regale britanice. Însă, dacă pe covorul roșu de la Hollywood alegea rochii scurte care urmăreau strâns linia corpului și decolteuri adânci, sarcina și statutul i-au impus noi alegeri.

 

Ținute ALL Nude

Am admirat-o de foarte multe ori în ținutele all nude pe care le purta în serialul în care a jucat pentru mulți ani, Suits. Se pare că pasiunea ei pentru nuanțele neutre, care îmbrățișează delicat linia corpului nu s-a încheiat, dimpotrivă, a devenit sursă de inspirație pentru toate graviduțele care își doresc să fie feminine și elegante chiar și cu burtică.

 

Combinații alb-negru

O altă pasiune a Ducesei de Sussex se pare că este să combine nuanțele de alb și negru în aceeași ținută.

 

O piesă statement

Meghan știe ce înseamnă să ai o piesă vestimentară statement în garderobă și cât de versatilă poate să fie. Sacourile albe par să fie preferatele ei.

 

Culori neînfricate

Deși o vedem mai rar purtând ținute colorate, și când o face alege să o facă cu mult stil și cu multă originalitate. Îi plac mult nuanțele de mov, dar nu se ferește nici de albastru sau verde.

 

Croieli lejere

Chiar și cea mai cunoscută gravidă din lume are nevoie de confort, mai ales în ultimele luni de sarcină. Meghan Markle a ales ca rochiile de gală să aibă o croială cât mai lejeră.

Sursa: qbebe.ro

Adaugă comentariu