Masca de curățare pe bază de fulgi de ovăz – elixir al frumuseții

Masca de curățare pe bază de fulgi de ovăz – elixir al frumuseții

În goana după frumusețe și perfecțiune, femeile sunt gata să scoată din buzunar bani grei doar pentru a arăta mereu bine, în timp ce respectarea pașilor de curățare și îngrijire zilnică a tenului, apelând la măști naturale făcute în condiții casnice, pot avea același efect asupra pielii. Dacă vrei să-ți cureți în profunzime pielea, prepară acasă o mască simplă pe bază de iaurt și fulgi de ovăz, care hidratează în profunzime tenul, îl exfoliază și tratează acneea, dar și punctele negre. Deloc complicat de realizat, cu puține resurse financiare, dar cel mai important, efectivă.

Ingredientele de care ai nevoie sunt:

  • două linguri de fulgi de ovăz
  • 2-3 linguri de iaurt bio
  • o lingură de scorțișoară
  • o lingură de miere

Mod de preparare:

Într-un bol încăpător, se amestecă bine toate ingredientele, până se obține o pastă omogenă. Apoi, se aplică masca pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi cu mâinile umede se exfoliază ușor timp de un minut. După care se clătește bine fața cu apă călduță din abundență.

Înainte de aplica masca pe față, o poți ține la frigider și vei obține un efect de revigorare. Atenție însă că amestecul nu poate fi ținut la frigider mai mult de trei zile.

Fulgii de ovăz și scorțișoara absorb impuritățile de la suprafața pielii și o exfoliază în profunzime. Iaurtul hidratează pielea, dar este și un antibacterial natural, iar mierea te scapă de acnee.

Folosește această mască măcar o dată pe săptămână și vei observa că pielea ta va arăta din ce în ce mai bine!

Sursa: avantaje.ro

Foto: doc.ro

Adaugă comentariu