Mesajul emoționant al unei mămici: Nici o femeie nu arată perfect după naștere!

Mesajul emoționant al unei mămici: Nici o femeie nu arată perfect după naștere!

O mămică din Noua Zeelandă a reușit să emoționeze mii de femei din întreaga lume. Femeia a postat pe pagina ei de Facebook imagini însoțite de un mesaj impresionant, prin care a vrut să arate tuturor cum arată corpul unei femei după naștere.

Julie Bhosale și-a fotografiat burta după cea de-a doua naștere, la diferite perioade de timp: de la 24 ore până la 14 săptămâni. După care a postat imaginile pe rețelele de socializare pentru a le putea vedea toate femeile care se află în situații similare. Prin intermediul acestor fotografii, Julie a vrut să consoleze mămicile care după naștere cad în depresie, deoarece burta acestora nu mai arată cum arată anterior. Iată și mesajul publicat de Julie:

„Nici o femeie nu arată perfect după naștere, pentru că acest lucru este imposibil. Majoritatea femeilor nu revin la forma de odinioară nici la câteva luni după naștere, ceea ce din nou este perfect normal. Aud și văd în jurul meu tot mai multe cazuri de proaspete mămici care intra în depresie din cauza felului în care arată. Reveniți-vă! Bucurați-vă  de minunea pe care tocmai ați adus-o pe lume și lăsați prostiile.” 


Foto: dailymail.co.uk

Adaugă comentariu