Rochii care sunt la modă în 2017

Rochii care sunt la modă în 2017

Multor femei le place să poarte rochii și se străduiesc să țină pasul cu moda. În anul curent specialiștii în vestimentație au lansat tendințe interesante pentru rochii. Mai jos vă prezentăm care sunt aceste tendințe și câteva imagini.

Tendințele modei  la rochiile de iarnă în 2017 promovează stilul asemănător lenjerie de corp, printuri de mari dimensiuni și aplicații, desene aprinse, centură rigidă, rochie din piele cu capse, catifea, volane, un elastic lat pe talie, broderie.

 

Tendințele modei la rochiile de primăvară 2017 aduc în prim-plan: imprimeurile mari, dungile colorate, talia detașabilă cu fustă, volane, umerii tăiați, flori mari și mici, mâneci bufante.

 

Tendințele modei  pentru rochii de vară 2017 promovează modelul floral,  asimetrii mari și mici, volane, contrast fixat pe centură, dungi multicolore, perforații, rochii colorate tricotate, inserții cu dantelă, buline mari.

 

Tendințele modei la rochii de toamnă în 2017: blocuri de culori, rochia neagră mică, maneci tăiate, tricot, piele, broderie, centură de contrast, denim, animal print, decupaje, talie joasă, aplicații.Foto: newwoman.ru, mylitta.ru

Adaugă comentariu