Cura de detoxifiere a Mihaelei Rădulescu. Vedeta a recunoscut cum se menține în formă

Cura de detoxifiere a Mihaelei Rădulescu. Vedeta a recunoscut cum se menține în formă

Unul dintre alimentele preferate ale prezentatoarei TV Mihaela Rădulescu este iaurtul, iar forma fizică pe care o afişează ne pune pe gânduri ce fel de regim de viaţă duce. Într-un interviu pentru csid.ro, vedeta a spus că face zilnic 20 de minute de sport, dar și are o cură de detoxifiere lunar.

Îmi place să fac o cură de o săptămână pe lună, nu rezist mai mult, nu chiar în fiecare lună, că nu vreau să exagerez, dar o fac destul de consecvent şi e adevărat că mă simt minunat după. În general, curele de detoxifiere sunt foarte neprietenoase, nu-mi plac, pentru că regimul alimentar e groaznic, frustrările alimentare sunt foarte mari, dar o fac pentru că mă simt minunat după”, a recunoscut prezentatoarea.

Deci, timp de o săptămână, Mihaela Rădulescu mănâncă dimineața o smochină sau o curmală, bea ceai verde în loc de cafea, evident fără zahăr, dar destul de mult ceai verde în care pune ghimbir şi lămâie. Şi își face în fiecare dimineaţă şi seara un masaj cu sare de Himalaya, grunjoasă, începând de la tălpi, sus pe picior, pentru că asta pune foarte bine circulaţia în mişcare, cea limfatică şi mai elimină din toxine.

Tot în această perioadă mănâncă la ore fixe, de 3 ori pe zi, nu mănâncă nimic între mese, doar bea apă şi ceaiuri, şi iaurt. Iar mesele sunt ceva simbolic, niciodată cu două feluri, doar cu felul întâi, aproape numai proteine, pentru că astea o ajută să-și ţină nivelul de zahăr din sânge la nivelul potrivit. Deci proteine, dar nimic prăjit, sosuri, doar ceva simplu: ouă fierte, carne sau peşte la grătar sau fierte. Nu mănâncă după 7 seara în general, dar în săptămâna de detox sub nici o formă. „Şi după o săptămână sunt ca nouă”, a declarat Mihaela Rădulescu.

În plus, vedeta a ţinut să precizeze că face zilnic cel puţin 15 -20 de minute de sport, indiferent că se află sau nu în săptămâna de detox.

 

 

Foto simbol: cinemagia.ro; okmagazine.ro; national.ro

Adaugă comentariu