Igiena generală a corpului nu este suficientă și pentru igiena intimă

Igiena generală a corpului nu este suficientă și pentru igiena intimă

Igiena generală a corpului nu este suficientă, igiena intimă necesitând produse speciale. Zonele intime al corpului sunt mult mai sensibile la acţiunea factorilor iritanţi, dat fiind faptul că epiderma acestora conţine o multitudine de glande sudoripare şi sebacee, secreţia cărora, adunându-se rapid, modifică aciditatea normală a pielii. Acestea creează condiţii favorabile pentru apariţia infecţiilor bacteriene şi micotice.

În context, mai multe femei active pe Instagram recomandă Epigen gel intim care conţine extract de Glicyrriza Glabra- Radix, aşa-numitul lemn dulce, şi acid lactic, fiind astfel ideal pentru igiena intimă.

Epigen gel intim:

  • conţine doar componente  naturale: fără săpun, coloranţi şi conservanţi;
  • menţine pH natural al zonelor intime;
  • micşorează riscul candidozelor repetate;
  • protejează şi înlătură iritaţiile locale;
  • înlătură disconfortul după epilare, folosirea absorbantelor;
  • se recomandă folosirea după relaţii intime, frecventarea bazinului, sălii de sport;
  • este ideal în zilele critice, perioada sarcinii și alăptării, nu are limită de vârstă;
  • fortifică tratamentul ginecologic și urologic.

 Inna, o mămică activă pe Instagram, a recunoscut că a descoperit Epigen gel intim în perioada sarcinii și îl folosește în contunuare datorită faptului că acesta nu conține săpun și aromatizatori, dar și fiindcă este absolut natural. Ea îl recomandă cu încredere tuturor femeilor de orice vârstă.

Mihaela, cunoscută de multe femei pe Instagram ca ella.mom, care are și 2 fetițe a scris pe contul său de Instagram că frecventează deseori sauna și în discuțiile cu prietenii săi a aflat că aceștia nu cunosc o regulă generală – după ce mergi la saună sau la bazin este necesar să folosești un produs special pentru igiena intimă. Iar Mihaela recomandă cu încredere Epigen gel intim care îngrijește delicat această zonă sensibilă, elimină iritațiile după epilare, purtarea lenjeriei sintetice sau după ce am practicat sport, menține pH-ul natural și chiar luptă cu infecțiile.

Cristina Osipov, o tânără foarte activă și urmărită pe Instagram de peste 67 de mii de persoane, a scris pe pagina sa că Igiena este primul pas spre frumusețe. „Știu că igiena intimă necesită o îngrijire delicată și cu soluții potrivite, care conţin doar componente naturale, nu au săpun, coloranţi, conservanţi... Eu am ales EPIGEN la recomandarea medicului ginecolog, pentru că menține pH natural al zonelor intime, micșorează riscul candidozelor, protejează şi înlătură iritaţiile. Eu cu Epigen mă simt în siguranță”.

Actrița Inna Colbasiuc la fel pe pagina sa a recomandat Epigen gel intim subliniind importanța îngrijirii acestor zone cu soluții special dedicate și care au doar componente naturale.

 

Epigen Gel are un miros delicat şi plăcut, oferind astfel o senzaţie de curăţenie şi prospeţime ce persistă pe parcursul întregii zile. Îl puteţi găsi în toate farmaciile din ţară.

Adaugă comentariu