Cele mai utile grupuri de pe facebook pentru mămici

Cele mai utile grupuri de pe facebook pentru mămici

Fie că ai nevoie de un sfat despre dezvoltarea și educația copilului tău, fie că ești în căutarea unei rețete sau a unei idei creative pentru ca să meșterești, pe facebook poți găsi mai multe grupuri care s-ar putea să îți fie utile și în care poți găsi ajutor.

 

1. Târgul mămicilor Fermecate - acest grup numără aproximativ 29.000 de membri. În acest grup, persoanele sunt îndemnate să posteze anunțuri, postări de vânzare/cumpărare/căutare produse și servicii pentru mămici și pici, dar și să discute pe marginea subiectelor legate de tematica grupului.

 

2. Delicii din bucătăria mea - cel mai mare grup culinar din Republica Moldova, care numără 35,970 de membri. Aici puteți posta rețete deja verificate de voi și puteți întreba orice din capitolul gătitului. 

 

3. MEDIC BUN - în acest grup puteți găsi cei mai buni medici din țară, recomandați de fiecare dintre voi. Administratorii grupului îndeamnă mamele (și nu numai) să scrie aici despre medici buni pe care îi știu, de profesionalismul cărora sunt mulțumite! Veți găsi aici păreri despre medici, dar și contactele lor. Oricine are nevoie de un specialist, nu are decât să dea la căutare specializarea acestuia, pentru a i se afișa o listă întreagă de nume. Grupul este în formare, așa că nu ezitați să vă înscrieți și să scrieți despre experiențele voastre! P.S.: Cel mai des scriem când suntem nemulțumiți de ceva, dar... haideți să scriem și despre oamenii buni! 

 

4. Idei interesante-Handmade - numără aproximativ 23,000 de membri și conține idei creative și tutoriale pentru realizarea diferitor obiecte. În acest grup, sunt interzise postările de tip comercial.

 

5.Târgul mămicilor non-stop - în acest grup puteți vinde, cumpăra, schimba și dărui atât lucruri noi, cât și la mâna a doua. În grup sunt înregistrate peste 23.000 de postări de vânzări, iar membrii acestui grup sunt de aproximativ 17.000.

 

 

6. Gustoșel - cu aproximativ 32,000 de membri, acest grup reprezintă comunitatea tuturor celor care iubesc să gătească. Acest grup are tematică culinară și trăiește datorită implicațiilor active ale membrilor, având ca scop schimbul de rețete, idei și sfaturi urile în bucătărie.

 

7. Super Mame - regulile acestui grup sunt simple: stimă reciprocă, totul cu măsură, fără spam și nu se permit postarea anunțurilor de tip cumpăr/vând/servicii. Grupul este creat pentru mămici, pentru discuții, postarea informațiilor utile, ajutor reciproc, dar și susținea acțiunilor de binefacere. 

 

8.Mămici de weekend - grup creat pentru mămicile creative și iubitoare. În acest grup puteți găsi idei creative pe care să le încercați cu picii voștri, dar și informații utile. În grup poți găsi postări informative dar și sugestii de evenimente pentru toată familia. În acest grup sunt înregistrați 6.523 membri.

 

9. Ask a Mom - un grup pentru mămici cu și fără experiență, unde puteți pune orice gen de întrebări legate de dezvoltarea bebelușilor și a copiilor. Grupul numără aproximativ 18.600 de membri. Un alt grup similar este Târgul Ask a Mom, unde membrii sunt invitați să vândă și să cumpere diverse lucruri dar și să ofere servicii.

 

10. Grupul părinților solidari - scopul grupului este de a solidariza toți părinții conștienți, care nu sunt de acord cu corupția, neglijența și atitudinea formală din școli și grădinițe. Pe această platformă veți putea face schimb de experiență, acorda ajutor și susținere, dar și organiza acțiuni comune și solicitări organelor competente de a îmbunătăți situația în școli și grădinițe. 

 

10. Ask a Doctor - acest grup a fost creat pentru a ajuta mămicile care au nevoie de sfaturi de la un medic neonatolog-pediatru, atunci când au probleme de sănătate, de creștere și dezvoltare a copilului. În acest grup puteți primi informații profesioniste referitor la problemele de sănătate a copilului dvs. Grupul numără 22,539 membri.

 

11. Ask a Woman - grup dedicat exclusiv femeilor, pentru a discuta subiecte de interes general. Acest grup nu este destinat vânzărilor, precum și subiectelor ce țin de creșterea copiilor, lăuzie și alăptare, pentru aceste subiecte mamele fiind redirecționate pe Ask a Mom.

 

12.Cumpăr vând pentru copii Moldova - grupul este creat în exclusivitate pentru postarea anunțurilor cu haine, încălțăminte, jucării și orice alte articole de vânzare pentru copii.

 

13. Mămici și viitoare mămici de gemeni - grup pentru mămicile de gemeni, unde pot discuta deschis, își pot da sfaturi și se pot ajuta în ceea ce privește meseria destul de deosebită, dat uneori complicată, de a fi mamă de gemeni.

Unele grupuri sunt secrete, așa că dacă doriți să aderați la ele, trebuie să fiți recomandat de o persoană care face deja parte din grupul respectiv.

Foto: facebook, scriptsandscribes.com

Adaugă comentariu