TOP cinci cele mai interesante BLOGURI pentru mămici

TOP cinci cele mai interesante BLOGURI pentru mămici

 

Fie că ești mămică tânără, mămică în devenire sau, pur și simplu, visezi să devii mamă și vrei să cunoști mai multe detalii despre această „meserie” , noi îți recomandăm mai jos o serie de bloguri despre universul mămicilor, scrise chiar de mămici. Aici ai să găsești informații utile despre sănătatea copilului și a familiei, experimente culinare, idei originale și creative pentru amenajarea locului de joacă, a casei tale, iar în unele, zâmbind, pur și simplu ai să te regăsești...

 

Blogul Planeta mami

www.planetamami.com

Autoarea acestui blog este Natalia Madan, mămica a doi copii curioși și plini de energie, care-i fac zilele mai colorate și energizante. Accesând Blogul Planeta Mami, poți găsi și „fura” informații despre jocurile și experimentele pe care ai putea să le organizezi cu copii tăi, rețete gustoase și sănătoase și să vezi ce principii aplică autoarea blogului, atunci când se confruntă cu dificultăți în calitate de părinte. Natalia este convinsă că anume joaca este cea mai eficientă modalitate prin care copiii au libertatea să experimenteze, să învețe și să-și exprime sentimentele și totodată este cea mai eficientă metodă spre o conexiune mai puternică între copil și părinte.

 

Alo bebe

www.alobebe.md

Este blogul unei mame directe, puternice, care este sigură că o femeie cu pui, pe lângă scutece, boli și lecții mai are și alte teme de discutat și multe motive de luptă în viață. Iată o parte dintre rubricile din acest blog: Copii (ce educație trebuie să-i oferim, ce lecturi să citească și care orașe să le viziteze), Femei (mame exemplu, care schimbă lumea, mame internaționale și business feminin), Social (informații practice, reacții), Din viață (abordează teme ce țin de bani, cuplu, frumusețe, psihologie ș.a.), Viva la libertad (cu categoriile - Când copii dorm, Arta, Călătorii, Filme, Lecturi, Muzică, Evenimente). Mămicile care vorbesc și privesc altfel maternitatea se vor îndrăgosti de postările din acest blog.

 

Blog de concediu

www.nataliaionel.com

Mămica a fost o bloggeriță anonimă, care a decis acum să-și personalizeze blogul, deoarece afirmă ea se află în cea mai frumoasă perioadă din viața sa, concediu de maternitate. În acest blog veți putea găsi astfel de rubrici precum: Sunt părinte conștient -- aAceastă campanie  presupune organizarea a câtorva evenimente la care invitații/speakerii să fie specialiști, experți în diferite domenii aferente parentingului sau doar persoane cu experiențe mai deosebite. Love is Kind - despre acte de binefacere și puterea binelui. 100 de ambasadori - despre moldoveni ce-au plecat peste hotare și-au promovat frumos imaginea țării noastre. Cuvântul tău – aici e un îndemn pentru cititorii acestui blog, care ar putea publica articole aici, dacă corespund cu anumite principiile promovate pe blog și alte reguli pe care le-a scris mama blogger.

 

Copilaria mămicilor

www.copilariamamicilor.wordpress.com

Angela, proprietara acestui blog spune că și-a creat un blog personal, deoarece călătoria în așteptarea fetiței sale, Lia, a fost cea mai pozitivă experiență din viața ei, iar în acest blog autoarea vrea să împărtășească din a doua sa „călătorie”, alături de fetița ei. În acest blog o să găsim astfel de rubrici precum: Mami știe (aici vom găsi rețete delicioase de mâncare), Creștem frumos (activități interactive, interesante și creative pentru copii și mămici ), Diy - Arta gândurilor sau Călătorim în trei, Mîncăm sănătos.

 

Prințesa urbană blog

www.printesaurbana.ro

Acest blog este scris de o mămică româncă din București, care are peste 30 de ani și  afirmă că mai crede în povești frumoase, că naivitatea e o virtute și crede că viața devine adevărată din moment ce o scrii și o spui. În acest blog vom găsi următoarele rubrici ca Parenting (despre experiența de a fi părinte și sfaturi pentru părinți), Sarcină, Utile, Umor (întâmplări tratate cu umor despre Sofia, fiica autoarei), Copiii mei, Recenzii, Campanii și Cititoarele scriu.

 

Foto: kansascity.com; bloguri

Adaugă comentariu