Cașcaval pane - simplu şi gustos!
- 2016-02-29
- 4935
O rețetă pe cât de gustoasă pe atât și de simplă.
Ingredientele necesare:
- Cașcaval
- 2 ouă
- Pesmet
- Făină
Mod de preparare:
- Tăiem cașcavalul de grosimea unui deget.
- Batem puțin ouălele într-un bol.
- Luăm o felie de cașcaval și o dăm mai întâi prin făină, apoi prin ou, urmează pesmetul și iarăși oul și într-un final din nou pesmetul. Cașcavalul trebuie să aibă o crustă uniformă.
- Facem același lucru și cu restul feliilor de cașcaval.
- Într- cratiță sau într-o tigaie mai adâncă puneți ulei la încins în care adăugați pe rând feliile de cașcaval. Lăsați cașcavalul în ulei pentru aproximativ 2 minute până când feliile devin aurii. După ce scoateți cașcavalul din ulei așezați-l pe șervețele absorbante.
Cașcavalul pane poate fi servit alături de salate, crtofi prăjiți, piure etc.
Foto: andero-catering.ro