Cel mai mic model din Chișinău

Cel mai mic model din Chișinău

Talentul este un izvor de munte și trebuie să-i sapi calea în piatră şi să-l captezi cu înaltă osteneală. Descoperit la o vârstă fragedă, talentul necesită să fie susținut cu multă încredere și creativitate, astfel ca să o ia pe drumul spre culmi.

Polina Melnic are doar 3 ani și numeroase diplome în modeling. Aceasta se datorează în mare parte părinților care au reuși să descopere talentul ei la doar 2 ani și 5 luni și de atunci au tot „săpat” în acestă direcție, motivând și încurajând mica prințesă să continuie calea în modeling, cel puțin până va putea singurică să ia o decizie asupra viitorului.

Gingașă, sensibilă și cu un caracter puternic, Polina adoră să fie în fața camerelor de luat vederi; fie că e o defilare pe podium, o ședință foto sau o competiție de dans. Cu o pregătire foarte atentă înainte de orice eveniment important din viața micului model, ajunge să se prezinte impecabil în fața publicului și să-l cucerească din prima.

Cu ochii scăldați în soare și zâmbet cules din flori, Polina Melnic reușește să dea alte dimensiuni copilăriei și să dăruiască celor din jur convingerea că talentul descoperit în copilărie îți poate deschide multe uși în viitor.

Ca orice părinte îmi doresc să crească armonios și să învețe că munca poate fi frumoasă și apreciată. O pregătim pentru fiecare defilare, prezentare și ședință foto. Explicăm și negociem, căci la vârsta aceasta contează să vrea. Deoarece dacă nu vrea să iasă pe podium nu o poți forța”, recunoaște tăticul Maxim Menic.

Deși pare că pur și simplu este o fetiță care iubește să pozeze sau să defileze, Polina este totuși un copil care are zile mai triste sau zile în care are alte necesități ce nu se încadrează în rolul unui viitor model. Aici apar eroii ei, părinții, care timp de două săptămâni până la un concurs sau ședință foto, îi explică prin joc cât de super este să fii în scenă, ce și cum să faci, ce să nu faci și ce te așteaptă după. De fiecare dată noi povești și compromisuri, de fiecare dată tot mai inventivi, soții Melnic o motivează pe mica lor prințesă să facă ceea ce i se potrivește cel mai bine.

Orice mamă de fetiță ar fi mândră să își vadă comoara în scenă sau la tv. Este recunoașterea faptului că ai reușit să îi descoperi o cale și să o pregătești suficient pentru când va păși pe cont propriu pe ea. Ador să o pregătesc pentru evenimentele la care participă și să ne bucurăm împreună pentru fiecare succes al ei”, spune mama Elena Melnic.

Deși foarte încântați de succesele Polinei, mami și tati au decis că o vor lăsa pe ea să decidă ce va fi în viitor, chiar dacă va fi total opus de modeling și dans.

Polina Melnic, la doar 3,5 ani este deținătoarea titlului de Top Model Moldova 2017 și MiniMiss Moldova 2017, dar și una din fetițele care reprezintă fața brand-ului autohton Dani.Kristine.

Are la activ mai multe defilări importante, cum ar fi Fashion Kids Days Moldova 2017 și Prive Fashion Event 2018. Iar pentru că fetițele la această vârstă adoră păpușile, este și una din fetițele care face publicitate păpușilor handmade create de Lenuța Andreev.

Adaugă comentariu