Destăinuiri: La ce se gândesc și ce fac gravidele în timpul travaliului

Destăinuiri: La ce se gândesc și ce fac gravidele în timpul travaliului

Pe un grup tematic pentru mămici de pe Facebook, mai multe mămici s-au destăinuit ce făceau și la ce se gândeau în timpul travaliului. Unele experiențe sunt șocante, pe care le vom evita ca să nu speriem viitoarele mămici, dar pe cele haioase vi le prezentăm mai jos.

„Mămici, în timpul travaliului la ce vă gândeați? Eu urlam că nu mai vreau copii”.

„Dacă era soțul lângă mine îl strângeam de gât”.

„Lângă mine era soțul, îi ziceam „mai mult nu calc la maternitate...".

„Eu ziceam că nu pot să nasc. Am strigat la medic că „nu vezi că nu pot și că mor”. Dar dânsul calm mi-a spus: lasă că naști acum, da de murit mori când îți e vremea”.

„Eu vorbeam la telefon cu finuța mea, cu soțul meu. Sincer eu nu am avut dureri... nici nu am știut când a trecut timpul și a venit bebe. Aș repeta oricând”.

„Eu ceream mâncare”.

„Eu i-am zis să-l ia naiba cu măciuca lui cu tot, că din cauza lui sufeream”.

„Eu număram 60 sec cât ținea contracția și așa am trecut ușor peste mă gândeam la numărătoare. Nu am țipat nici o secundă!”.

„Eu aveam o frază care o repetam (Doamne ajută-mă), eram ca un papagal”.

„Eu până la urmă am schimbat placa: începusem să cânt! Dar degeaba ...am și răgușit la un moment dat”.

„ Eu l-am pus pe soț să-mi promită că e primul și ultimul copil... așa a și fost - peste o lună trebuie să nasc al doilea pe când primul copil are 2 ani și 8 luni”.

„Când să nasc primul copil mă gândeam numai să împing să iasă odată. Și cu fetița îmi tot spuneau asistentele că ar fi frumos să mai stea până după 12 noaptea ca să se nască de Sf Ioan. Am zis dă-l încolo de Sf Ioan să iasă cât mai repede să scap. Am născut fata de Bobotează”.

„Eu am zis „Tatăl Nostru” timp de 4 ore cât a ținut travaliu (în gând, nu cu voce tare)”.

„Offf. Eu cât am fost în sala de travaliu am băut 5 litri de apă (nu exagerez) și mă rugam să am o naștere ușoară...mă rugam doar la Maica Domnului. Faza tare acum e când am simțit că vine bebe în loc să strig "doamna doctoră" am strigat "Maica Domnului". Am avut o naștere super ușoară!!!”.

„Eu la început făceam genoflexiuni, iar spre sfârșit îmi rugam soțul să mă ierte că sunt slabă (asta după ce am leșinat de vreo două ori”.

„Eu cântam și plângeam, și îmi era poftă de tort. Soțul meu a ieșit afară din sală și a zis că nu am toată țigla pe casă: acum cânt, iar după 10 secunde cer mâncare și apă”.

 

 

Foto simbol: mamy-kryma.ru

Adaugă comentariu