Formula ideală pentru sănătatea femeii gravide și a bebelușului

Formula ideală pentru sănătatea femeii gravide și a bebelușului

Studiile realizate la nivel mondial au scos în evidență o îmbunătățire neurologică la copiii ai căror mame au suplinit alimentația în timpul sarcinii cu acizi grași Omega-3. Acizii grași Omega-3 au un rol important în determinarea duratei de gestație și în prevenirea depresiei postnatale. Studiile au dovedit că un aport optim de Omega-3 în timpul sarcinii are efect benefic prin prelungirea duratei sarcinii, scăzând riscul nașterii premature. Omega-3 asigură și menține dezvoltarea intrauterină normală a copilului și influențează pozitiv greutatea nou-născutului.

Acizii grași Omega-3 par a fi foarte importanți și  în timpul alăptării. Femeile care alăptează și care au primit 200 mg de DHA pe zi, timp de 4 luni, au avut copii cu performanțe semnificativ mai bune asupra indicelui de dezvoltare psihomotorie Bayley după 30 de luni, comparativ cu femeile care au primit un supliment cu ulei vegetal. De asemenea, suplimentarea cu ulei de pește luat în timpul sarcinii și a alăptării a fost asociată cu un risc mai scăzut de a dezvolta alergii în primul an de viață.

Gravidelor care au avut un trecut alergic li s-a oferit din a 25-a săptămână de sarcină câte 2.7 g de acizi grași Omega-3. Consumul a continuat până în a patra lună de alăptare. Pe parcursul primelor 12 luni, copiii născuți din mamele care au consumat suplimente de Omega-3 au avut risc scăzut de a dezvolta alergii alimentare și eczeme asociate.

Din păcate, femeile gravide, dar și cele care alăptează, nu mănâncă două porții de pește pe zi ca să ia tot aportul necesar de acizi grași Omega-3. În plus, o bună parte din peștele importat este crescut în condiții stresante, în crescătorii, și reprezintă un aliment mai puțin recomandat femeilor însărcinate și copiilor. Pentru a exclude anumite complicații și deficiențe ulterioare, femeile care se pregătesc de o sarcină sau deja au devenit mame, își suplinesc aportul zilnic de acizi grași Omega-3 cu ajutorul suplimentelor alimentare, destinate în exclusivitate lor. Este vorba despre OGESTAN®.

Graviduța Maggy Platon, care pe contul său de Instagram împărtășește cu cei peste 26 de mii de urmăritori experiența sa de sarcină, a menționat importanța suplimentului OGESTAN® pentru o sarcină sănătoasă și care să decurgă absolut normal.

Acizii grași OMEGA-3 din compoziția OGESTAN® provin de la compania Polaris, LIDER MONDIAL în producerea de acizi grași OMEGA-3. Sunt extrași din pește oceanic din ape nepoluate din zona Americii de Sud.

Daniela Culev, și ea fiind în așteptarea unui bebeluș, la fel a comunicat celor peste 46 de mii de urmăritori ai săi cât de importanți sunt acizii grași Omega-3 în dezvoltarea bebelușului și a recomandat OGESTAN® ca fiind un produs ideal în acest sens.

Acizii grași OMEGA-3 din OGESTAN® sunt stabilizați în plus prin tehnologia Quality Silver și sunt de 7 ori mai rezistenți la procesele oxidative decât un amestec standard, obișnuit, de acizi grași.

OGESTAN® este un produs nutrițional esențial pentru 3 etape importante din viața unei femei. Pe lângă acizii Omega 3, o capsulă de OGESTAN®  conține doza zilnică recomandată de Acid Folic (vitamina B9), Vitamina D3 (colecalciferol), Vitamina E și Iod.

OGESTAN®  este formula care conține tot ce este important pentru sănătatea mamei și a copilului, pentru beneficiu fără exces!

 

 

Foto: instagram.com

Adaugă comentariu