Opt aplicații și gadgeturi pentru cupluri dornice de a deveni părinți

Opt aplicații și gadgeturi pentru cupluri dornice de a deveni părinți

Tehnologia ne-a venit în ajutor în domeniul comunicării, studierei, distracției etc. Pe lângă toate aplicațiile amuzante, chat-urilor cu membrii familiei, prietenii, tehnologia se pare că se vrea a deveni însăși parte din noi. Astfel, tot ea ne propune mai multe aplicații ce vin în ajutorul familiilor ce vor să conceapă un copil - declarată de majoritatea ca fiind cea mai mare bucurie a vieții.

Poate părea un proces descurajant când începeți să utilizați metode de conștientizare a fertilității, cum ar fi stabilirea temperaturii corporale bazale, a ciclurilor, a mucusului cervical și păstrarea constantă a calendarului. Dar conștientizarea fertilității este o modalitate foarte eficientă de a concepe, atingând rate de eficacitate de până la 90%, potrivit Asociației Americane de Sarcină.

Tehnologia a început să contribuie și mai mult, ajutând femeile să-și monitorizeze propriul corp și mai bine, astfel încât procesul de concepere a unui copil să devină mult mai precis, eventual cu șanse mai mari.

Nu trebuie să faci nimic altceva decât să-ți instalezi una din aplicațiile de mai jos în telefon și să fii atentă la detalii.

Glow Ovulation și Fertility Tracker

GOFT s-a stabilit ca fiind o populară aplicație de urmărire a fertilității. Folosind analiza datelor despre ovulație, ciclul menstrual, starea de spirit, simptome, temperatura corporală bazală și multe altele, Glow oferă un calendar de ovulație care vă prezice zilele cele mai fertile (gratuit pentru iOS și Android).

Kindara

Kindara este o aplicație de urmărire a fertilității care vă ajută să înțelegeți ciclurile dvs. și alte detalii importante atunci când încercați să concepeți un copil, cum ar fi schimbările de col uterin și temperatura corpului. Pentru rezultate mai precise, Kindara oferă un termometru separat oral denumit Wink care se sincronizează automat cu aplicația și vă oferă o perspectivă asupra timpului ideal pentru a încerca să concepeți. (Aplicație gratuită pentru iOS și Android)

Ovia Fertility

Această aplicație are algoritmi specifici care oferă o vizualizare personalizată a sănătății reproductive și generale. În plus, față de ciclurile de urmărire și de ovulație, Fertilitatea Ovia se sincronizează, de asemenea, cu aplicațiile populare de fitness (FitBit, Jawbone, Nokia etc.) și se integrează pe deplin cu Apple Health pentru a oferi o viziune holistică asupra sănătății dumneavoastră. De asemenea, oferă o comunitate de utilizatori care să interacționeze cu dvs. pe parcursul fertilității. (Gratuit pentru iOS și Android)

My Fertile Food

Adăugând câteva superalimente dietei tale îți poți spori șansele de fertilitate, iar această aplicație chiar asta face. Urmărește cantitatea de proteine pe care o consumi zilnic, de legume, fructe și îți oferă un target zilnic pe care să-l atingi pentru a-ți spori șansele de concepție cu ajutorul dietei alimentare.

Kegel Camp

Această aplicație te va motiva să încerci exercițiile Kegel ce îmbunătățesc fertilitatea prin creșterea fluxului sanguin la nivelul zonei pelviene, iar faptul că mușchii din această zonă sunt puși la lucru ajută la sănătatea sistemului reproducător.

Expectful

Încercarea de a avea un copil este un moment foarte emoțional, iar stresul este cel mai puțin util în timpul procesului. Expectant este încercarea de a ușura procesul cu meditațiile sale ghidate de fertilitate, care vă ajută să vă relaxați și, sperăm, să concepeți și un copil (Există, de asemenea, meditații pentru cele care sunt deja însărcinate sau care sunt mămici noi.) (9,99 USD / lună pentru iOS)

Clearblue Connected Ovulation Test System

Să știi când ovulația va avea loc nu a fost niciodată mai ușor, decât datorită acestui test de ovulație inteligent, compatibil cu Bluetooth. S-a dovedit științific că detectează o creștere a hormonului luteinizant (LH) cu 99% precizie, acest test vă va identifica zilele cele mai fertile și va sincroniza toate datele simultan cu telefonul. Aplicația complementară Clearblue Connected stochează informațiile despre fertilitate și vă trimite chiar și memento-uri despre momentul testării. (64.99 $)

Ava Bracelet (Bratara Ava)

Acest tip de brățară a evoluat foarte mult în ultima vreme și acum poate fi prietenul tău pentru fertilitate. Brățara Ava este purtată în timpul somnului și are senzori care măsoară parametrii, cum ar fi rata pulsului de repaus, temperatura pielii, somnul și pierderea de căldură. Când vă treziți dimineața, vă sincronizați la telefon și aplicația vă oferă informații despre starea fertilității. Ava susține că a detectat o medie de 5,3 zile fertile pe ciclu la o precizie de 89%. (199 $)

 

Orice aplicație ai folosi, ai grijă să privești pozitiv orice se întâmplă cu tine, or pozitivismul și orientarea către bine atrag anume aceste valori.

 

Sursa: parents.com; totuldespremame.ro

Sursa foto: mialady.ru

Adaugă comentariu