7 activități de Crăciun pe care le poți face cu copilul în vacanța de iarnă

7 activități de Crăciun pe care le poți face cu copilul în vacanța de iarnă

Sărbătorile de iarnă și vacanța de la școală ocupă un loc special în inimile copiilor. Anume în această perioadă, copiii împreună cu cei dragi,  pot crea noi tradiții de familie. Noi vă propunem să organizați cu cei mici diferite activități tematice de iarnă care, peste ani, se vor transforma în amintiri unice.

1. Decorațiuni handmade de Crăciun

Împreună cu copiii puteți realiza mici decorațiuni tematice: de la brăduți sau ghirlande din hârtie, până la decorațiuni din frunze de brad sau figurine din baloane cu heliu pictate. Vezi AICI cele mai interesante decorații handmade pentru pomul de Crăciun.

 

2. Mergeți la circ

Plină de culoare și mister, lumea circului este extrem de atractivă pentru cei mici. Clovni, acrobați și jongleri prezintă numere de circ spectaculoase pentru a-i copleși pe cei mici. Vezi programul circului din Chișinău AICI.

 

3. Participați la un atelier de iarnă

Atelierele de creație sunt preferatele celor mici, mai ales în perioada iernii. Înscrie-l pe cel mic la un atelier de creație și ajută-l să deprindă noi abilități într-un mod plăcut.

 

4. Vizitați un târg de Crăciun

Intră în atmosfera de sărbătoare și vizitează cu copiii târgurile de Crăciun din țară. Fie că vă răsfățați cu o cană de ceai și cu o turtă dulce, sau doar admirați decorațiunile, o plimbare la târgul de Crăciun vă va ajuta să intrați în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

 

5. Confecționați felicitări handmade pentru cei dragi cu ocazia Crăciunului

Dacă copilul e suficient de mare încât să puteți lucra împreună, atunci nu mai cumpărați felicitări, ci confecționați singuri cele mai originale și unice felicitări de Crăciun.

 

6. Mergeți la un spectacol

O variantă reușită de distracție pentru copii poate fi un spectacol de muzică sau dans. Cu siguranță copilul va fi încântat să privească și să admire un spectacol specific vârstei sale.

 

7. Vedeți un film la cinema

Vizionarea filmelor la cinema, împreună cu copiii,  poate fi o experiență plină de satisfacții. Puteți consulta programul cinematografelor din capitală și să găsiți un film potrivit pentru vârsta copiilor dvs.

Sursa: totuldespremame.ro; unica.ro; cristinaotel.ro; romaniapozitiva.ro

Adaugă comentariu