Activități de weekend, 24-25 iunie 2017

Activități de weekend, 24-25 iunie 2017

 

Sâmbătă, 24 iunie

 

Corporate Festival Ediția a II-a

Când? Sâmbătă - Duminică, 12:00 – 19:00

Unde? VATRA; traseul Chișinău – Ungheni, km 32

Ultimul weekend din iunie se anunță însorit, cu temperaturi confortabile și plăcute. E păcat să stați în case, mai ales că cei de la Vatra ne invită la cel mai mare picnic din țară. Acolo veți avea parte de: bunătăți tradiționale, un orășel al copilăriei, tiroliana cu obstacole, teren de mini-golf, muzică bună, zone de colibe și corturi și un feeric Foc de Tabără. Detalii AICI.

 

Spectacol: Legenda despre o inimă bună (Легенда о добром сердце)

Când? Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde? Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”; str. 31 augus, nr. 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 5 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Bucurie în Mișcare pe Biciclete și Cros

Când? Sâmbătă, 9:00 – 12:00

Unde? Parcul Valea Morilor

În perioada 22-25 iunie, la Chișinău va avea loc a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare”. Evenimentul presupune organizarea unei suite de activități, competiții, jocuri și concursuri cu premii destinate familiilor și copiilor. Detalii AICI.

 

Păstrați iubirea. Protejați familia de violență

Când? Sâmbătă, 18:00 – 21:00

Unde? Scuarul Catedralei Nașterea Domnului

Evenimentul marchează încheierea campaniei „Protejează familia de violență”, care are drept scop prevenirea și combaterea violenței în familie. Detalii AICI.

 

Lecții gratuite de dans pentru copii!

Când? Sâmbătă - Duminică, 10:00 – 11:00

Unde? Passion Dance – Școală de dansuri; bd. Moscovei, 6

În acest weekend puteți beneficia de 2 ore gratuite de dans pentru copii și multă voie bună. Detalii AICI.

 

Ospățul Sânzâienilor, de Ziua Universală a IEI

Când? Sâmbătă, 12:00 – 14:00

Unde? Parcul Catedralei; bd. Ștefan Cel Mare și Sfânt

Ia cu tine prânzul de acasă, îmbracă cea mai dragă cămașă tradițională pe care o ai și mergi la cel mai mare picnic cu miros de IE. Vei avea parte de cel mai memorabil prânz de fete în ii care va avea loc pe iarba din fața Catedralei, chiar în centrul Chișinăului. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Duminică, 25 iunie

 

PREMIERĂ! Spectacolul: „Capra cu trei iezi”

Când? Duminică, 11:00 – 11:45

Unde? Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”; str. 31 augus, nr. 121

În acest weekend va avea loc premiera legendarei „Capra cu trei iezi”. Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Petrecerea „Prințesele Disney”

Când? Duminică, 11:00 – 13:30

Unde? Glamour Girls; str. Miron Costin, 18/1

Multe fetițe visează să devină prințese, inspirate de desenele animate Disney, iar cu ajutorul nostru acest vis poate deveni realitate. Veți avea parte de distracții și proceduri de frumusețe: coafură stilată, manichiură colorată și face painting sclipitor. Preț: 250 de lei. Detalii AICI.

 

SUN DĂ-I FEST

Când? Duminică, 12:00 – 22:00

Unde? Grădina Publică „Ștefan cel Mare”

Participă la cea de-a cincea ediție Sun Dă-i Fest, un festival de muzică și expoziție de tehnologii eco. Ești așteptat duminică, 25 iunie, cu începere de la orele 12:00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt. În program: muzică live; jocuri active pentru toată lumea; wokshop-uri și distracții; show-uri științifice și un Gastro Teatru pentru cei flămânzi și curioși. Detalii AICI.

 

Bucurie în Mișcare Chișinău

Când? Duminică, 10:00 – 18:00

Unde? Parcul Dendrarium; str. George Enescu, 5

Pe 25 iunie, toți locuitorii din Chișinău sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, în Parcul Dendrarium. Detalii AICI.

 

Ziua Națională a Portului Popular, 2017

Când? Duminică, 11:00 – 16:00

Unde? Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală; str. Kogălniceanu, 82

Scopul sărbătorii este valorificarea costumului autentic popular românesc și ale etniilor conlocuitoare din republică, cunoașterea pieselor componente ale costumului și ale simbolurilor acestuia, precum și promovarea tehnicilor de confecţionare a costumului popular pe plan naţional şi internaţional. Detalii AICI.

 

Jocuri de societate (Rețeaua energetică) 

Când?  Duminică, 12:00 – 13:00

Unde? Biblioteca Hașdeu; bd. Ștefan cel Mare, 148

În fiecare sâmbătă şi duminică a lunii iunie, începând cu ora 12:00 sunteți invitați să petreceţi timpul liber distractiv şi relaxant. Biblioteca Centrală vă pune la dispoziţie o varietate de jocuri de societate. Detalii AICI.

 

Filmul „Deep: O aventură nesfârșită” 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate, par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremur le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Mașini 3 în 3D”(RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm. Detalii pe patria.md

Foto: Facebook.com; graciemayphotography.com

Adaugă comentariu