Activități de weekend, 29-30 iulie 2017

Activități de weekend, 29-30 iulie 2017

 

Sâmbătă, 29 iulie:

 

Atelier de creație: Album foto în tehnica skrapbooking

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 15:00

Unde? Papetărie & Ustensii Handmade; stradela Lvov 1 66

Participanții la atelier vor avea posibilitatea de a crea un album inedit pe inele în tehnica skrapbooking, care va fi perfect pentru a păstra cele mai frumoase amintiri cu familia voastră. Preț: 300 de lei. Detalii AICI.

 

Spectacol: „Doctorul au mă doare” (Доктор Айболит)

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Yoga în aer liber

Când?  Sâmbătă, 09:00 – 11:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. Ion Creangă , 5

Petrece un week-end relaxant într-una dintre cele mai frumoase zone ale capitalei. Ia-ți covorașul pentru yoga sau un prosop și vino să savurezi o doză de aer curat. Detalii AICI.

 

Drumul Fructelor 2017. Aronie

Când?  Sâmbătă, 10:00 – 16:00

Unde?  Madein.md; str. Alecu Ruso, 15

Vă așteaptă o escapadă în raionul Rezina, pe o plantație de aronie - o pomușoară cu gust mai deosebit, astringentă ca o gutuie, ușor amăruie, care imediat îți alarmează papilele gustative. Cu toate că are un gust mai neobișnuit, mai greu de suportat, aronia are numeroase beneficii pentru sănătate, conținând numeroase vitamine, antioxidanți și alte substanțe nutritive. Organizatorii garantează: o deplasare exotică; o bună porție de aronie; emoții frumoase și amintiri de neuitat. Detalii AICI.

 

Open Air Functional Traning

Când?  Sâmbătă, 13:00 – 15:00

Unde?  Parcul Valea Morilor

Antrenamentul Funcțional este un program ce îmbină exerciții din gimnastica artistică, gimnastica aerobică, fitness, body-building, haltere și atletism. Programul poate fi aplicat atât începătorilor, cât şi avansaţilor, efectele fiind aceleași: mai rezistent, mai puternic, mai bine conturat. Detalii AICI.

 

Atelier de Pictură Egipteană

Când?  Sâmbătă, 18:00 – 20:00

Unde? Noua Acropolă Chișinău; str. Gheorghe Asachi, 20/2

Participanții vor putea să descopere tehnici de pictură pe basorelief, simbolismul culorilor și al reproducerilor arheologice din cultura Egiptului Antic, iar la final piesa realizată va rămâne participantului. Preț: 150 de lei. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Distracție cu toată familia

Când? Sâmbătă - Duminică

Unde? Acasă

Bucură-te de weekend și petrece-l cu cei dragi alături! Distrează-te împreună cu copilul tău și confecționați obiecte frumoase din farfurii de unică folosință. Detalii AICI.

 

Filmul „Omul – Păianjen: Întoarcerea acasă” 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Încântat de experiența alături de Avengers / Răzbunătorii, Peter Parker revine acasă și încearcă să-și urmeze rutina zilnică. Însă, deși viața de licean și cea de acasă, alături de mătușa May (Marisa Tomei), pare cea a unui adolescent obișnuit, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark (Robert Downey, Jr.), Peter descoperă ce puteri atipice are și cum le poate folosi. Detalii pe patria.md

 

 

Duminică, 30 iulie:

 

Spectacol: „Capra cu trei iezi”

Când?  Duminică, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 4 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

ARTĂ pentru ARTĂ

Când?  Duminică, 18:00 – 21:00

Unde?  Str. Alexei Mateevici, 84/4

Ideea evenimentului este de a vinde o serie de tablouri și articole artistice pentru a susține lansarea cărții unei vedete din cinematografia sovietică al anilor ‘80 - Gheorghe Grâu. Astfel, banii în urma procurării și contribuțiilor din cadrul evenimentului vor fi donați. Detalii AICI.

 

Atelier de creație: Desenăm împreună

Când?  Duminică, 11:00 – 15:00

Unde?  ArtGame; str. Mihai Eminescu, 55

Părinții și copiii de la 7 anișori pot participa la acest atelier artistic și să petreacă un week-end de neuitat alături de familie. Detalii AICI.

 

Pregătire pentru Chișinău Marathon

Când?  Duminică, 08:30 – 10:00

Unde?  Parcul Valea Morilor

Continuați să vă pregătiți în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Duminică, 30 iulie, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare „Long Run”. Detalii AICI.

 

Digestia – recomandări practice pentru o digestie eficientă

Când?  Duminică, 10:00 – 12:00

Unde?  Nutriționist Cerevatenco Cristina; str. București, 23a

În cadrul seminarului se va discuta despre: etapele digestiei; combinarea sănătoasă a alimentelor; remedii naturiste pentru îmbunătățirea digestiei; prevenția afecțiunilor organelor digestive. Preț: 150 de lei. Detalii AICI.

 

Ateliere de creație pentru copii

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde? Bd. Moscova, 2; str. Alba Iulia, 77/18; bd. Dacia, 49/14

Copiii de la 5 ani au posibilitatea să petreacă un weekend de neuitat și să confecționeze diferite lucrări interesante. Vedeți în imaginea de mai jos orarul activităților. Detalii AICI.

 

Filmul „Sunt un mic ticălos 3” în 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist al unui serial TV care a fost anulat brusc. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Bigfoot Junior” în 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Detalii pe patria.md

Foto: noten-animals.com; facebook.com

Adaugă comentariu